Cristina Rus - Blonda de la actorie

Publicat pe

Cristina Rus – Blonda de la actorie

Cristina Rus – Blonda de la actorie

Actoria e dragostea ei cea dintai. Ne spune zambind ca isi doreste foarte mult sa devina o actrita adevarata.

Cristina Rus

Esti foarte scumpa la vedere in presa… De ce apari atat de rar?
Am ajuns la concluzia ca a te expune prea mult in presa iti aduce mai multe dezavantaje decat avantaje si momentan, prefer sa ma concentrez asupra orelor de canto, repetitiilor, coregrafiilor, scolii sau vietii personale. In ultimul an, timpul a devenit foarte pretios pentru mine. Sunt nevoita sa refuz multe invitatii pentru interviuri sau sedinte foto si ofer foarte putine informatii despre activitatea mea profesionala. Am devenit foarte misterioasa, nu crezi?

Pe langa muzica si modelling, cochetezi si cu actoria. Ce iti doresti, de fapt, de la actorie? E ceva serios sau e ceva temporar?
Actoria ma atrage foarte mult. E ceea ce ma defineste si ce imi place cel mai mult sa fac. Avand in vedere ca am facut si 4 ani de studiu in care am avut ocazia sa fiu si Alice in tara minunilor si Antigona si Zita lui Caragiale, pot sa spun ca am luat studiile in serios. Sa ma fi vazut in acele roluri… (rade cu pofta).

Daca ai avea ocazia sa iti alegi partenerul, cu ce actor celebru ti-ar placea sa joci? Ai prefera un film de actiune sau unul de dragoste pasionala?
Pentru un film de dragoste mi-ar placea sa-l am ca partener pe Collin Farrell. Vezi, asta ramane intre noi, sa nu ma spui! Iar intr-un film de actiune… mai conteaza?

E vreo ipostaza/rol in care nu te-ai vedea niciodata sau pe care nu ai accepta sa il interpretezi?
In acest moment, mi-e greu sa spun ce nu mi-ar placea… dar pot sa spun ca as juca oricand rolul unui agent secret sau al unei printese indragostite. Mama mea m-a rugat sa nu joc roluri negative si am promis ca nu o sa le accept.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter