Dana Nalbaru - Da sfaturi tinerilor parinti

Publicat pe
De cand o au pe micuta Sofia, Dana Nalbaru si sotul ei, actorul Dragos Bucur, au descoperit greutatile rolului de parinte. Si pentru ca lor nu le-a dat nimeni raspunsuri concrete despre cum e mai bine sa-ti cresti copilul, Dana va lansa un DVD in care veti gasi cele mai bune sfaturi.

Dana Nalbaru, SofiaNumai mama sa nu fii, spunea o vorba din popor. Probabil ca nu asta si-a spus si Dana Nalbaru atunci cand micuta Sofia a venit pe lume, cu toate ca atat ea, cat si Dragos s-au confruntat cu probleme la care inainte nici nu s-au gandit. Cu siguranta, niciunul dintre ei nu s-a intrebat cum se ingrijesc ochii nou-nascutilor, care sunt cele mai bune pozitii de somn, cum se fac primele baite sau cum se alapteaza corect. Nasterea Sofiei a fost momentul in care cunoasterea acestor lucruri a devenit o prioritate. Era gravida, se informa, citea, dar nu a gasit nicaieri materiale video care sa-i arate concret cum se face un anumit lucru. Toate acestea au facut ca misiunea ei sa fie inca si mai grea.

Asa ca a bagat adanc mana in buzunarul propriu si, timp de 4 luni, Dana a lucrat la DVD-ul pentru parinti, „Cum sa am grija de copilul meu. Inainte sa inceapa propriu-zis acest proiect s-a documentat timp de doua luni, filmarile durand doua saptamani.

DVD-ul are doua parti: interviuri cu un psiholog, un pediatru si un ginecolog, si o a doua parte, mai mare ca intindere, cu demonstratii concrete realizate de doamna Magi, asistent pediatru, dupa cum ne-a prezentat-o Dana. Sofia este unul dintre copiii cu care doamna Magi a lucrat si o puteti vedea la demonstratia despre modul de a face baie corect. Desi avea numai 5 luni, Sofia a fost foarte cooperanta la filmari, asa cum a fost si la sedinta foto cu Viva! (va amintiti numarul de august 2007, cand a fost pe coperta revistei noastre impreuna cu parintii ei).

O data cu lansarea acestui DVD, cresterea copiilor a devenit, cu siguranta, o misiune posibila si mai usor de indeplinit.

Claudia Cosma
Fotografii Arhiva personala.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter