Actori cult

Publicat pe

Tim RothTim Roth

Englezul sus-numit se remarca prin faptul ca poate imita foarte usor accente americane, lucru pentru care este luat, de cele mai multe ori, drept american. Este prieten bun cu Gary Oldman cu care a lucrat la Teatrul din Londra. Debutul pe marile ecrane i-l datoreaza lui Tarantino, caruia a reusit sa ii smulga rolul lui Mr. Orange din „Reservoir Dogs, desi initial fusese propus pentru Mr.Blonde sau Mr. Pink. De aici au urmat numeroase productii remarcându-se in continuare in filmele lui Tarantino, „Pulp Fiction si „Four Rooms, dar si in „Gridlockd, Legenda del pianista sulloceano, „Planet of the Apes, „Silver City si „Dark Water. Prefera rolurile de baieti rai motivând ca nu are ceea ce Hollywoodul numeste „o figura de erou. Plus ca rolurile negative sunt cele cu adevarat distractive.


Edward Norton

Edward Norton

Au trecut 8 ani cu noroc de când „Fight Club si „American History X l-au propulsat in prima linie a actorilor inteligenti, rafinati si sexy. Se considera un tip destul de bine care face actorie si refuza sa-si „accepte statutul de vedeta. Are 38 de ani, vreo 20 de roluri bune ca actor si e fericit ca munceste ca pro-ducator, regizor si scenarist. Vremurile in care se iubea cu Courtney Love si presta la chitara in turneele Hole au apus demult. Drew Barrymore si Salma Hayek s-au bucurat ca l-au avut ca barbat, fanii s-au intristat ca n-a ramas cu cea din urma. S-a ales anul acesta cu 3 vertebre rupte in timpul fil–ma-rilor la „The Painted Veil si cu un numar neasteptat de admiratoare dupa „The Illusionist si dupa ce-a recunoscut cu modestie ca vorbeste fluent japoneza.

Christian Bale

Christian Bale

Pare ca locuieste in personajele pe care le interpreteaza si pentru care slabeste („The Machinist), se ingrasa („Batman Begins), adapteaza orice tip de accent si reuseste sa se transforme radical. Anul 2007 a fost destul de prolific, aducându-l pe marile ecrane in „Rescue Dawn, „The Prestige si „3:10 to Yuma, proiectele favorite ale sotiei sale, Sandra Blazic, care ii este alaturi de 7 ani (si cu care are o fetita de 2 ani, Emmaline). Popularitatea sa pe internet i-a determinat pe cei de la Entertainment Weekly sa-l introduca, in editia aniversara, in randul celor mai populare 8 figuri cult ale ultimilor zece ani.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter