Danseaza din nou pentru tine - Cristina Rus, Smiley, Laura Cosoi, Andra, C.R.B.L, Delia, Alex, Andreea Balan

Publicat pe
Daca VIVA! ar putea face un pariu, acesta ar fi ca Laura si Smiley vor ramane impreuna pentru totdeauna. Si, daca am afla ca am avut dreptate (nu ar fi prima oara) ne-am bucura peste masura.


Atunci a fost descoperita de public si surpriza a fost foarte placuta. Poate si de aceea a fost distribuita in serialul „Cu un pas inainte. Asa l-a cunoscut mai bine pe Smiley, asa s-au imprietenit si de la prietenie la dragoste a fost doar… un pas inainte. Cu adevarat o schimbare de destin. Si Smiley are amintiri legate de primul show. Tine minte ca s-a simtit oarecum stingher, pentru ca era prima oara cand facea ceva singur, fara trupa Simplu, si ca nu-si prea dadea exact seama ce i se intampla. „Habar nu aveam pe ce lume sunt si din cauza asta am si intrat la duel de la inceput si a fost dezastruos. Ca dansez cu Simplu e doar o intamplare. Eu sunt cantaret, compozitor… Mi-a placut insa ca dansam pentru o cauza nobila. Am mai facut asta. Impreuna cu Simplu, particip in fiecare an la Festivalul Brazilor de Craciun, sunt in–tr-o campanie antidrog care presupune realizarea unor teste de consum de droguri in licee.

L-am privit pe Smiley in timp ce-mi vorbea si mi s-a parut simpatic si timid. Mi-a confirmat intuitia, adaugand razand ca este si foarte obosit. Isi lanseaza albumul! Primul album solo de care e foarte mandru si despre care vorbeste cu emotie. Se numeste „In lipsa mea, iar campania de promovare i-a fost gandita de Marius Moga. Ii veti recunoaste stilul in videoclipuri, ne-gresit! Si C.R.B.L lucreaza la primul sau album, in paralel urmand sa-si deschida o noua scoala de dans (bunele maniere le are el pe deplin). De altfel, cand a participat prima data la „Dansez pentru tine toata lumea avea asteptari uriase de la el. Poate tocmai de aceea i s-a dat o partenera de dans cu deficienta de auz! Pentru el a fost si o lectie de viata, de comunicare si de rabdare. Ii „arata muzica prin miscarile corpului si ale mainilor in asa fel incat, privindu-i, nu credeai in ruptul capului ca partenera sa avea probleme!

In schimb, Cristina Rus a avut: „Sincer, prima oara nu stiam ce o sa mi se intample. Odata ajunsa acolo, cel putin la prima emisiune, am realizat ca este o munca serioasa. Ne-am facut treaba foarte bine atunci, dar pe la sfarsit am obosit si asta s-a vazut. Partener mi-a fost Bogdan Negrea si cu el voi dansa si acum, ceea ce e bine, pentru ca deja ne cunoastem. Cu el am ajuns in finala, doar ca am iesit pe locul 3, Andra fiind cea care a castigat atunci locul intai.

Si Deliei i-a fost teama prima data. Credea ca e ceva dur si ca o sa tipe coregraful la ea. Dar nu a fost deloc asa. S-a simtit minunat si, mai mult decat atat, spune ca i s-a confirmat faptul ca are talent la dans. Si pe scena danseaza, in timpul concertelor, dar nu toate genurile pe care le-a abordat la emisiune. Are o mare mobilitate, o elasticitate naturala, face spagatul sau podul fara nicio problema, fara sa fi facut dans sau sport. Are o rezistenta fizica deosebita. Insa si una psihica venita si din iubirea lui Mateo, dar mai ales a prieteniei oferite de mama acestuia. Mi-a povestit ca, pentru a ajunge mai usor la Buftea, unde se filma emi-siunea „Dansez pentru tine, s-a mutat la Mateo, care locuieste in centru. Asa s-a apropiat mult de mama lui. Si acum se va in–tampla la fel, Delia urmand sa faca din nou performanta la Pro TV – ideea ca in felul acesta va ajuta copiii cu probleme fiindu-i foarte draga. La fel de sentimental mi s-a parut a fi si Alex. Pare rupt din lumea dansului si a ritmului. Chiar si atunci cand vorbeste ai senzatia ca se misca dupa o muzica pe care o aude numai el.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter