Diana Munteanu si Claudiu Niculescu: Se pregatesc de nunta

Publicat pe

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu: Se pregatesc de nunta

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu: Se pregatesc de nunta

Peste aproximativ o luna, Diana si Claudiu vor spune un „Da care va incheia o perioada de 2 ani de tatonari. Acum sunt convinsi ca pot face o familie si ca se iubesc atat de mult, incat nimic nu-i mai poate desparti. Iata-i impreuna, intr-un pictorial realizat special pentru VIVA!

Claudiu Niculescu, Diana Munteanu

Discutam cu Diana Munteanu (28) de 2 ani despre acest pictorial si de cateva luni despre aceasta coperta. Iata ca, in sfarsit, ne-am intalnit pentru a-l realiza. Intr-o dimineata de luni, pe un soare orbitor, intr-o gradina de vis, am inceput sedinta foto sperand ca in cateva ore sa terminam. Eroare! Lui Claudiu Niculescu (31), atacantul de la Dinamo, i-a sunat telefonul continuu, avea sedinta la club, trebuia sa plece, nu-i placea sa stea la „poze, se uita uimit cum Diana se schimba pentru fiecare imagine, ba chiar, la ultima, a rugat-o insistent sa nu-si mai schimbe tinuta pentru ca se grabea si nici nu prea intelegea de ce trebuia de fiecare data alta rochie. Amuzati, i-am explicat, dar am acceptat conditiile sale, pentru ca l-am vazut grabit si foarte stresat…

Ne-a raspuns la intrebari cinstit, corect, dar scurt… Diana, mai buna cunoscatoare a presei mondene si o mai veche „clienta a ei, a suportat mai usor sedinta foto, a fost mult mai relaxata si a vorbit mai pe larg despre relatia lor si despre apropiata nunta.

Am aflat ca sunt impreuna de 2 ani, ca inceputul a fost frumos, ca mai toate inceputurile… Ca s-au intalnit intr-un loc public… S-au vazut, s-au placut, Claudiu a sunat-o si… asa a inceput. Au povestit mult, au aflat unul despre celalalt cam tot ce trebuia pentru ca relatia sa se infiripe aproape imediat. E drept ca in acea perioada Claudiu avea probleme cu fosta sotie cu care are si doi copii, dar Diana nu a vorbit despre asta. A trecut elegant pe langa subiect spunand ca are incredere in viitorul ei sot, ca aceste probleme vor avea o rezolvare… Un singur lucru e de precizat foarte clar si anume ca dinamovistul era despartit de fosta sa sotie inca din 2003. In plus, Diana ne-a declarat ca n-a interesat-o ce s-a spus despre Claudiu si ca nu a plecat urechea nici la zvonuri, nici la barfe, nici nu a luat in seama presa de scandal, pentru ca, daca ar fi facut-o, a adaugat vedeta MTV, nici astazi nu ar fi fost impreuna. Pentru ea, faptul ca in timpul celor doi ani petrecuti impreuna s-au sprijinit unul pe altul, s-au inteles si au reusit sa treaca peste momentele grele, a contat mai mult decat orice.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter