Elvira Deatcu - Luca i-a comandat o sora, dar...

Publicat pe
„Ne place sa fim cat mai prezenti in viata copilului, dar ne ajuta si parintii mei. Pentru sotul meu e mai usor, el lucreaza in imobiliare, isi face singur programul si are mai mult timp pentru Luca.

Elvira DeatcuCum s-a schimbat viata de cuplu dupa ce a venit pe lume Luca?
Si eu si sotul meu am discutat foarte mult, am facut teorii… E adevarat ca la inceput treci printr-o perioada in care nu prea te mai regasesti, nu prea mai ai gand pentru sot. De fapt, viata de cuplul trece prin mai multe etape, pe parcurs pasiunea se transforma, intervin intelepciunea, experienta – ceea ce face ca un cuplu sa dainuie. Important este sa simti din cand in cand fluturi in stomac pentru partenerul tau. Sigur ca e posibil sa te indra-gostesti si dupa 10 ani de casnicie, dar daca povestea ta e solida, nu ti se poate intampla mai mult de-cat sa-ti falfaie un pic pleoapele.

Ti s-a intamplat?
Nu. Chiar discutam cu sotul meu la inceput, cand eram stu-denti, eu la Bucuresti, el la Cluj, ca ne putem indragosti fiecare de altcineva. Poate e adevarat ca noi suntem mai expusi, ca actori, pentru ca lucram cu sufletul. Noi nu suntem niste oameni normali. Trebuie sa ai o doza de nebunie sa urci pe scena si sa te joci cu sufletul tau. Asa ca noi suntem mai „vulnerabili. Dar eu sunt un Berbec cu picioarele pe pamant, am crescut intr-o familie cu principii solide. Pentru noi, familia e mai importanta decat profesia, decat orice, nu pot fi pacalita usor.

Sotul tau ce profesie are?
Lucreaza in imobiliare. Dar a facut Geologie si Institutul Roman Bancar.

Sunteti genul de parinti relaxati sau stresati si ingrijorati?
Suntem la mijloc. Ne dorim sa fim relaxati, dar in acelasi timp nu putem sa nu ne gandim ca cei 7 ani de acasa sunt foarte importanti in edu-catie. El e ha-ios, are replici de om mare, dar nu stiu pana unde sa ne bucuram si unde sa intram in panica pentru ca nu stim cum va evolua.

Sunt greseli pe care le-ai facut cu Luca si pe care nu le-ai repeta la al doilea copil?
Da si nu… Am dormit cu el in camera pentru ca am locuit la ai mei cand am nascut. Ne cumparasem un apartament mai mare si a durat renovarea mai mult decat am crezut. De cate ori venea mama de la birou imi spunea ca nu e bine ce fac si chiar mi-a fost greu sa-l dezvat de acest obicei.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter