[EXCLUSIV] Andra şi Cătălin Măruţă, secrete de familie

Publicat pe

Cătălin şi Andra îşi doresc să devină părinţi pentru a doua oară. Până atunci, fac ce ştiu ei mai bine: el – audienţe uriaşe cu emisiunea care s-a rebranduit şi poartă numele „La Măruţă (PRO TV), iar ea – zeci de concerte în ţară şi milioane de vizualizări cu ultimul hit, „Inevitabil va fi bine.

Andra si Marurta

Nu îi mai întâlnisem de mult şi m-am bucurat să văd că au rămas acelaşi cuplu simpatic, popular, fără aere de vedete. Între ei plutea iubirea sinceră şi plină de visuri de la început. Într-o vreme în care cuplurile celebre nu prea mai reuşesc să rămână împreună, Andra şi Cătălin se pare că au descoperit secretul căsniciei fericite. „Înainte de a fi vorba de o căsnicie reuşită, a fost o relaţie reuşită. Noi nu avem secrete şi nu ne folosim de jocuri psihologice ca să ne facem înţeleşi. Spunem exact ce avem pe suflet, indiferent că vorba respectivă arde sau îngheaţă, spune Andra.

 

V-aţi păstrat obiceiul de a vă face de­claraţii de fiecare dată când vorbiţi la telefon?

Andra: Da, sigur. Asta vine în mod na­tural, nu ştiu să explic de ce, cred că există în cazul nostru nevoia să spu­nem tot ce gândim, ce simţim. Nu e o obligaţie, o tradiţie sau mai ştiu eu ce, e pur şi simplu o pornire din suflet.

AC558m

Cum a fost vara asta pentru voi? Aţi avut timp şi de o vacanţă romantică în doi?

Cătălin: Am împărţit vacanţa în vacanţe mai scurte, ca să zic aşa. Ne-am stre­curat printre foarte multe alte treburi. A fost o vară cu multă muncă: Andra a avut concerte, eu am fost în fiecare weekend plecat prin ţară, să prezint diverse show-uri. Dar am găsit timp, din fericire, să ajungem şi la Marbella, în Spania (unul dintre locurile noastre preferate) de ziua Andrei — e un fel de tradiţie, mergem acolo de câţiva ani în perioada asta. Am mai fost trei zile în Italia, la concertul lui Robbie Williams, la Milano. A fost un super-concert, ca întotdeauna. Am mai fost la mare, în România, împreună cu David, care s-a bucurat la nebunie de plajă şi de apă, şi am mai ajuns prin diverse locuri, tot la noi în ţară, câte o zi-două… Nouă chiar ne place să călătorim prin România. În fiecare an descoperim ceva nou şi superb, avem o ţară extraordinară, mi-ar plăcea să fie mai cunoscută, mai vizitată…

 

Care e partea bună şi care e partea rea în a fi căsătorit?

Andra: Dacă ar fi existat o parte rea, nu mai eram măritată acum. Sigur că sunt şi momente de tensiune uneori, dar asta nu are legătură cu ideea de căsătorie oficială. Asemenea situaţii există în orice tip de familie, de relaţie între oameni. Căsătoria nu e simplă, a nu se înţelege asta, trebuie să lupţi ca s-o menţii cum ai început-o: frumoasă, senină, plină de visuri. Dar, pe de altă parte, acum nu-mi mai pot imagina cum ar fi să nu am alături un om care mă iubeşte, pe care mă pot baza.

 

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Când mă uit la voi, îmi vine şi mie să cânt „Inevitabil va fi bine, titlul celui mai nou single al Andrei. Am văzut că a ajuns la peste 18 milioane de vizualizări. Andra, te-ai aşteptat la acest succes?

Andra: Uneori nu îndrăznesc să visez la lucruri extraordinare, prefer să le las să se întâmple. Poate din superstiţie, poate din instinct de conservare, nu ştiu… De fapt, eu sunt o femeie opti­mistă, de aceea mi-a şi plăcut titlul hitului. Eu întotdeauna merg pe ideea că lucrurile vor lua o întorsătură bună, chiar dacă nu mereu povestea începe frumos.

 

AC443m

Ai urmat şi tu noul trend de a invita şi alte celebrităţi în propriul video-clip: CRBL, Moga, Smiley, Delia, Connect-R, Sorin sau Mihai de la Akcent. Ce le-ai promis în schimb?

Andra: Nu le-am promis nimic, decât că ne vom distra. Sunt prietenii mei, n-a fost nevoie decât să-i sun, au acceptat imediat. Mi-a făcut plăcere să colaborez cu ei şi sunt sigură că şi lor le-a plăcut proiectul. Am muncit mult împreună, dar a meritat, a ieşit ceva cool şi asta ne-a răsplătit aşteptările.

 

Voi amândoi sunteţi şi parteneri de afaceri: aveţi împreună cu alţi acţio­nari o casă de producţie. De ce vă ocupaţi efectiv în complicatul proces al creării unui hit?

Cătălin: Nu e aşa complicat, fiindcă ne pricepem. Suntem foarte ataşaţi de showbiz, acesta e mediul nostru, lu­mea în care ne învârtim, practic. Pur şi simplu, vrem să găsim talente noi, să le promovăm, să le dam o şansă. E fascinant să scoţi din întuneric persoane care nu-şi imaginau, cu o săptămână mai devreme, că au vreo minimă şansă să urce pe vreo scenă.

Este un business profitabil?

Cătălin: E prea devreme să tragem li­nie. Serios vorbind acum, noi aveam un trai decent, slavă Domnului, n-am intrat în business ca să ne umplem de bani. Ştiu, o să spuneţi că nici eu nu cred ce spun, dar vă garantez că facem asta din plăcerea de a depista oameni deosebiţi. E un gen de adrenalină unică, mediul artistic îţi poate oferi recom­pense morale pe care nicio sumă de bani n-o poate egala. O spun fără nicio urmă de ipocrizie, asta cred, asta simt.

AC133m

Între televiziune, muzică şi producţie ce aţi alege în final?

Cătălin: Business-ul e construit doar din raţiuni sufleteşti, repet. Televiziu­nea e mediul unde mă simt cel mai bine, asta e profesia mea, sunt depen­dent de munca pe care o depun acolo. Mi-ar fi greu să mă rup de tot şi să mă dedic exclusiv altor lucruri.

Andra: Iar eu nu renunţ la proiectele mele muzicale personale ca să fiu ex­clusiv manager sau producător sau să recrutez talente. Aşa că firma asta, deşi înseamnă mult pentru noi, nu ne va afecta deloc activităţile de până acum, mai ales că are oameni de încredere, care ştiu ceea ce fac. De exemplu, doi dintre ei sunt băieţii de la Akcent, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei.

În curând pleci în caravana „Românii au talent. Ce aşteptări ai de la noul sezon? Ce ţi-ai dori să descoperi?

Andra: Ca întotdeauna, aş vrea să des­coperim oameni care să ne accelereze bătăile inimii, în sensul cel mai frumos. Oameni care să ne lase fără vor­be, să vină cu talente inedite, pe lângă cele clasice: muzică, dans, magie, acrobaţie, dresură etc.

David

 

Câte concerte ai avut vara asta?

Andra: Foarte, foarte multe, parcă ni­ciodată n-am avut o vară atât de aglomerată. Aşa se explică faptul că ne-am făcut vacanţa pe bucăţele, când am apucat şi noi. Cătălin a fost şi el ocupat, dar până la urmă am luat par­tea bună a lucrurilor − lumea vrea să ne vadă, să ne fie aproape. Şi le mulţumim tuturor pentru asta.

Care este ritualul tău de frumuseţe înainte de un concert sau de o apariţie publică importantă?

Andra: Prima regulă e să mă odihnesc foarte bine după probele de su­net. În rest, îngrijirea părului cu noul Garnier Color Naturals Creme, machiaj, haine şi aşa mai departe. Sunt foarte atentă la fiecare detaliu, eu sunt o femeie meticuloasă.

Eşti în continuare imaginea Garnier. Ce vă leagă de atâta timp?

Andra: Într-adevăr, acesta e al patru­lea an de când sunt imaginea Garnier. Cred că ne leagă faptul că am comuni­cat perfect de la bun început. Am lu­crat excelent cu echipa lor de profesionişti, am învăţat de la ei multe lucruri utile despre produsele cosmeti­ce şi sunt mândră că s-au gândit la mine ca să le reprezint brandul. Eu mă identific cu acest brand şi atunci nu am simţit nimic forţat în a folosi şi în cel mai recent videoclip Color Naturals.

 

Ce nuanţă de vopsea foloseşti acum?

Andra: Întotdeauna merg pe nuanţa 3 şaten închis, îmi protejează părul dato­rită uleiurilor hrănitoare.

 

Citeste continuarea in pagina urmatoare

 

Ştiu că ai început să conduci după o perioadă lungă în care ai evitat, pen­tru că îţi era frică. Conduci şi prin ţară când mergi la concerte?

Andra: Când merg la concerte nu con­duc, pentru că prefer să mă odihnesc până ajung acolo. Noi avem o maşină mai mare pe care o folosim pentru ase­menea deplasări, am o echipă, şofer, în jurul meu sunt oameni minunaţi, care mă ajută să ajung la destinaţie întreagă, în formă bună, bine dispusă.

Ce muzică asculţi şi la ce te gândeşti când mergi cu maşina?

Andra: Am torpedoul plin cu CD-uri, uneori trag de el şi cad discurile pe jos. Le mai adun când prind un semafor roşu. În orice caz, ascult muzică foarte diversă.

Cătălin, emisiunea ta a început pe 2 septembrie. Ce schimbări aduci de data asta?

Cătălin: În primul rând, se schimbă numele, asta e surpriza sezonului. Emisiunea se va numi „La Măruţă. Am decis cu toţii asta fiindcă, oricum, nimeni nu zicea în ultima perioadă „Sunt invitat(ă) la Happy Hour, toată lumea spunea „Mă duc la Măruţă, „Ai fost la Măruţă? şi aşa mai departe. Pe lângă asta, redecorăm un pic studioul, schimbăm câte ceva pe-acolo, ca să fie o atmosferă fresh, de la bun început.

Ce efect crezi că va avea rebranduirea asupra audienţelor?

Cătălin: Eu am intuiţia că efectul va fi bun, tocmai pentru că e un nume pe care cei de acasă îl vehiculau deja, fără să vrea. E mai simplu şi mai cuprinzător, e practic mai permisiv, ca mesaj în sine. Eu văd rebranduirea ca pe ceva de bun augur.

Spuneai că prezinţi diverse eveni­mente prin ţară. Eşti dependent de adrenalina pe care ţi-o dă publicul? Te-ai molipsit de la Andra?

Cătălin: Nu m-am molipsit de la An­dra, fiindcă prezentam evenimente încă dinainte de a o cunoaşte. Dintot­deauna am vrut să fac asta. De când eram copil ascultam foarte multe emi­siuni la radio, mai ales pe cele modera­te de DJ. Şi pe urmă exersam eu în legea mea, noaptea, la mine-n cameră, pregătindu-mă să-mi duc visul până la capăt.

Cine are grijă de David când voi sun­teţi plecaţi la diverse evenimente?

Andra: Părinţii noştri fac cu schimbul ca să-l răsfeţe. Mai ales mama mea stă destul timp cu el, dar David are şi o bonă foarte drăguţă, plină de afecţiune, foarte competentă. Ea nu e din România şi avantajul e că vorbeşte în engleză cu David, aşa că el e deja bi­lingv, un cuvânt în engleză, altul în română şi altul pe limba lui. (râde)

Aţi declarat că vă mai doriţi un copil. Aveţi să ne daţi vreo veste?

Andra: Când va fi să fie, vom anunţa, noi n-am ascuns niciodată asemenea veşti. Da, ne mai dorim copii, vrem o familie mare, veselă, sănătoasă mai presus de orice.

Ce melodie descrie cel mai bine starea în care vă aflaţi acum?

Cătălin: „Dincolo de cuvinte, Smiley & Alex Velea.

Andra: „Inevitabil va fi bine.

 

 

LUANA DĂNEȚ

Foto MARIUS BĂRĂGAN

 

Stilist DARIA GEORGESCU

Machiaj ANDRA MANEA

Coafură CAMELIA NEGREA (Kameea Concept)

Vestimentaţie DANA BUDEANU, BCBG MAX AZRIA, GUCCI, TRENDS BY ADINA BUZATU

Accesorii GIUSEPPE ZANOTTI, JIMMY CHOO, LOUBOUTIN, ADDRESS CONCEPT STORE

Fotografiile au fost realizate la Hotel Pullman.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter