Frank Sinatra: Bani, dragoste si whisky

Publicat pe

Frank Sinatra: Bani, dragoste si whisky

Frank Sinatra: Bani, dragoste si whisky

Pe Sinatra si pe Ava Gardner ii lega o pasiune foarte intensa. Multi s-au mirat ca Ava a ales sa nu pastreze copilul pe care l-au conceput impreuna. Dupa despartire, Frank a pastrat multa vreme o poza de-a ei la oglinda in care se barbierea dimineata.

In 1953 a jucat in „From Here to Eternity” rol pentru care ia Oscar. Nu a fost niciodata considerat un actor genial, dar unul foarte bun va fi fost cu siguranta. „The Man with the Golden Arm” (1955), „Suddenly” (1954) si mai ales „The Manchurian Candidate” (1962) spun destule cunoscatorilor.

In anii 60 au fost „The Detective” si „Oceans Eleven”, dar mai ales „The First Deadly Sin”, in 1980, il consacra si pentru eternitate drept actor adevarat. Si totusi Sinatra va ramane… „La Voz”, cum a fost supranumit, Vocea. Perfecta, calda, senzuala. Cu inflexiuni protectoare, asa cum s-a comportat de fapt si cu amantele sale.A fost sotul Miei Farrow intre 1966 si 1968, iar cand aceasta a aflat, dupa cativa ani de convietuire chinuita cu Woody Allen, ca regizorul o insela cu fiica lor adoptiva, Soon Yi, Frank Sinatra s-a oferit sa-i rupa picioarele mocofanului… Ei, uite asa se comporta un gentleman de moda veche. Aparand onoarea de familist. Dupa ce Ava Gardner a suferit in 1989 un atac cerebral care a lasat-o aproape paralizata, Frank Sinatra i-a platit toate cheltuielile medicale si toata asistenta de care avea nevoie pentru a-si trai ultimii ani. Nici unul din ceilalti soti ai divei nu a fost alaturi de ea. Ii lega o relatie stranie si intensa, pasionala si calda. Multi s-au mirat ca Ava a ales sa nu pastreze copilul pe care l-au conceput impreuna. Dupa despartire, Frank a pastrat multa vreme o poza de-a ei la oglinda in care se barbierea dimineata. Ei bine… cati barbati cunoasteti care sa fi facut asa ceva cu fotografia femeii de care s-au despartit? Acesta era amestecul de sentimentalism si de cinism intruchipat de Frank Sinatra.Fapt sugestiv, la inmormantarea lui, prietenii si membrii familiei au pus langa el cateva obiecte personale, care au avut o anumita semnificatie de-a lungul vietii lui Frank. 10 monede (pentru momentul cand fiul lui, Frankie Jr, a fost rapit si Sinatra nu mai avea monede pentru telefonul de la care ii suna pe rapitorii cu rascumpararea), cateva lumanari (pentru petrecerile monstru cu atmosfera misterioasa care ii placeau), un pachet de guma de mestecat, bomboane, o sticla de Jack Daniels, un pachet de Camel si o bricheta (acestea nu mai au nevoie de explicatie). Iar epitaful de pe piatra lui funerara ii suprinde spiritul: „The best is yet to come.”

De Iuliana Alexa

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter