Horia Brenciu & Alice Dumitrescu: ”Suntem impreuna’

Publicat pe

Horia Brenciu & Alice Dumitrescu: 'Suntem impreuna

Horia Brenciu & Alice Dumitrescu: „Suntem impreuna

Il cunoastem pe Horia Brenciu (34) cam de cand… il cunoaste toata lumea. Adica de 100 de ani! Si, desi a iubit si el ca tot omul, nu l-a vazut nimeni, niciodata la brat cu vreo domnisoara. Lumea a vorbit, l-a barfit, s-a spus ca…, s-a scris ca…, dar Brenciu n-a bagat in seama. Acum, Horia iubeste si e iubit. EA este Alice Dumitrescu (39).

Alice Dumitrecu, Horia Brenciu

Dupa cum spuneam: il cunoastem, noi cei de la VIVA!, de multa vreme pe Horia Brenciu si l-am vazut oricum, dar nu emotionat! Pentru ca asa a venit la sedinta foto. Cu costumele pe brat si emotionat. Mi-a spus in graba: „e special, shootingul asta e special… si a privit spre usa, la Alice care tocmai intra. Iubita lui, mult mai relaxata (sau mai introvertita?), imbracata lejer, in jeansi, zambind frumos, ne-a facut imediat o parere buna. Ne-am zis: iata o femeie potrivita pentru Horia. De altfel, ceva mai tarziu, cand am realizat interviul, am intrebat-o cum e sa traiesti langa un om care daca nu canta, nu vorbeste, nu face declaratii de dragoste, nu danseaza, nu filmeaza, e oprit pe strada, e sunat de toata lumea, etc, etc, etc… si mi-a raspuns ca e obisnuita, ca nu are nimic de comentat. I se pare normal. Am vorbit cu ei separat. E o tehnica simpla care arata, dupa ce le vezi raspunsurile, cat de compatibili sunt in realitate, dar nu asta a fost ideea, ca nu judecam noi ce si cum, ci am vrut mai degraba sa nu se influenteze unul pe celalalt, sa se simta liberi si unul si altul.

Cine este Alice Dumitrescu?
De fapt, muream de curiozitate sa aflam cine este si ce mai face Alice Dumitrescu pentru ca, nu-i asa? cand o priviti acum in fotografii nu spuneti… „parca o stiu de undeva? Sigur c-o stiti. Ati vazut-o la TVR 1, la TVR 2 si la Antena 1. A ajuns la televiziune cu mult inainte de 89. A fost dusa acolo de mana de catre bunica, avea 3 ani si jumatate cand a prezentat emisiuni pentru copii, a recitat chiar alaturi de tovarasa Elena Ceausescu (bleah!), a facut un film serial care s-a difuzat in Europa de Est si, la 14 ani, „cand nu mai incapeam pe micul ecran al emisiunilor pentru copii, m-am retras sa-mi vad de scoala. La 21 m-am intors la televiziune unde am fost crainica, dar nu pentru multa vreme, pentru ca nu aveam studii superioare, asa ca m-am retras. Am intrat la Politehnica, m-am maritat cu un coleg de facultate, am facut-o pe Andreea la 23 de ani si tot atunci am inceput sa produc si sa prezint emisiuni pentru copii. Am plecat de la TVR la Antena 1, am fost primul om care a aparut pe ecranul acestui post de televiziune. Ii luam un interviu lui Stefan Hrusca. Am fost prima voce a radioului Romantic, care pe vremea aceea nu se numea asa. Apoi am prezentat impreuna cu prietena mea, Miruna Coca Cosma emisiunea „Roata Milionarilor. Tot cu ea, am prezentat in 96, „Karaoke la TVR. Acum, la 39 de ani, sunt producator executiv al serialului „Om sarac, om bogat in care Horia il joaca pe Titi Prodan, personajul principal.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter