Ioana Moldovan - Vedeta ei de cinci stele.

Publicat pe
Ioana a lucrat zilnic cu maseurul Mihai Popescu, cel care i-a avut in grija si pe Nicole Kidman, Renee Zellweger si Anthony Minguela pe cand acestia filmau la „Cold Mountain in Romania.


Cine te ajuta? Nu ai vrut bona, nu?

Nu a fost nevoie. Mama mea a venit de la Cluj pentru a ma ajuta, cel putin in primul an, care e cel mai greu. A iesit la pensie mai devreme, a renuntat la multe pentru a fi cu mine. A fost extraordinara si vreau sa spun ca intre ea si Filip s-a legat o relatie foarte speciala. Copilul ar suferi mult daca ea ar pleca acum…

Cat stai cu el in fiecare zi? Cat timp ii daruiesti?
De obicei, dimineata devreme. Adica de la 7 de cand se trezeste pana pe la 10. Pe urma plec. Nu stiu cum trece ziua, pentru ca singurul lucru la care ma gandesc este sa ma intorc. Si vin ca o nebuna acasa, nu vad decat culoarea rosie a semafoarelor si masinile din fata mea care ma impiedica sa ajung acasa mai repede!

Unde mergeti in vacanta?
Ca de obicei in Grecia cu toata familia. Si cand spun „cu toata, asa e! Mergem cu parintii nostri, cu Filip, cu fratele meu… Deci cu toata lumea. Abia astept sa-mi petrec timpul cu ei. Am muncit foarte mult anul acesta si simt nevoia de vacanta.

Tu ai o firma de productie de televiziune. Si esti „responsabila de multe din emisiunile TV de succes din Romania… Ce „semnezi acum?
Acum este vacanta si nu stiu exact ce va intra pe post si ce nu. Dar avem „Singur acasa de la Romantica, cu Silviu Prigoana, „Smurd – un reality show la Prima, un serial – „601 la TVR, si multe altele despre care insa nu pot vorbi acum, pentru ca nu stiu daca vor intra in grilele de toamna.

Mai vorbeste-mi despre Filip. Ii cumperi multe jucarii?
Foarte multe si degeaba! Tot becul ii place, sau clanta, sau masinile de pe strada si rotile lor ii plac. Numai ca acum este putin cam suparat ca nu mai are suzeta lui preferata. S-a tocit si nu mai gasesc modelul acela.

Era din aur?
(Rade) Nu, nu… Nici din aur, nici din platina, nici din alt material pretios. Era o biata suzeta de la Chicco, dar nu mai gasesc nicaieri modelul acela. Daca era din aur, ar fi fost o tragedie, pentru toata familia, cred ca-ti dai seama…

Dieta Ioanei
– Fara zahar, fara grasimi.
Gratare din carne slaba (peste si pui).
Salate fara ulei.

Atat. In fiecare zi.

– Fara fainoase.
Nimic dupa ora 7 seara. Niciodata! Cu niciun pret.
Nimic in afara celor de mai sus.
Sport si masaj.
12 ore de munca pe zi.

De Cristina Stanciulescu, Fotograf Alex Galmeanu, Stilist Cristina Craciun, Machiaj Alina Sencovici, Coafura Laurent Tourette (LOreal Professionnel), Asistent foto Cristi Banica, Asistent stilist Cristina Georgescu, Vestimentatie More&More, Dada

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter