Irina Schrotter - Acasa, la Iasi

Publicat pe

Initial ai renuntat la emisiunea „Cu Irina la cafea pentru Mark si pentru a petrece mai mult timp cu el. Te simti mai fericita de cand stai mai mult la Iasi?
Adevarul e undeva la mijloc. Am incetat colaborarea cu TVR intr-un moment in care emisiunea avea o audienta foarte buna in primul rand pentru ca nu m-am mai inteles cu directia televiziunii. Si aici nu vreau sa comentez foarte mult. Din pa-cate, inca traim intr-o tara in care lucrurile valoroase cad pe planul 2 sau 3 dandu-se prioritate intereselor de orice natura sau unor promisiuni facute unor prieteni care prejudiciaza alti oameni care isi fac treaba. Nu vreau sa dau detalii.

Zobi Schrotter, Mark Schrotter, Irina Schrotter

Te-ai gandit sa faci emisiune in alta parte?
Deocamdata nu, proiectele mele sunt cu totul altele. M-am decis sa intru in lupta pentru scaunul de primar al Iasiului. E un proiect mare si ambitios.

Irina SchrotterNu crezi ca e o lupta grea pentru o femeie?
Ba da, dar eu nu abordez aceasta lupta de pe pozitia unei femei, ci din perspectiva unei persoane care a muncit toata viata si si-a atins toate scopurile pe care si le-a propus. Mai mult, am ridicat stacheta din ce in ce mai sus, am reusit sa ajung destul de departe in moda, eu neavand studii in acest domeniu si sa creez unul dintre primele brand-uri din tara. In orasul Iasi, brand-ul Irina Schrotter face parte din top 5, ceea ce mie mi se pare o realizare extraor-dinara, la care nu ma gandisem. Primaria Iasiului este pentru mine o provocare in dublu sens pentru ca eu nu sunt ca un candidat obisnuit, eu vin din pozitia in care numele si brandul meu sunt in joc si orice greseala pe care as face-o dintr-o pozitie foarte vizibila in administratia publica m-ar costa de doua ori. Am gandit foarte bine fiecare pas si mi-am asumat tot ceea ce inseamna greutatile si meschinariile unei campanii electorale.

Intr-o casa cu doua bucatarii, Irina isi mai gaseste timp si sa gateasca.

Ce au spus cei din familie cand ai anuntat ca vrei sa candidezi?
Parerile sunt impartite. Tatal meu inca incearca sa ma faca sa renunt. Lui Mark i-am explicat ca daca pana la urma nu va aparea un candidat in care sa cred, voi candida eu, iar restul familiei ma sprijina necondi-tionat. Iar el e foarte curajos, e Taur ca si mine si incearca sa inteleaga argumentele.

Asta inseamna ca renunti la viata ta din Bucuresti definitiv…
Eu nu am stat niciodata in Bucuresti, intotdeauna am venit si am plecat, sotul meu a avut casa acolo, a locuit o perioada de cativa ani pentru ca avea afaceri.

Sotul tau este ca si tine, de profesie medic. Dar a lasat medicina pentru business…
Da, Zobi activeaza in multe domenii, e un barbat foarte destept, foarte modern, si ne respectam reciproc, eu vorbesc despre ce fac eu, el despre ce face el si in general nu amestecam lucrurile. Eu nu am vrut niciodata sa se spuna despre mine ca traiesc pe banii barbatului.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter