Iulia Dobrin - Cetateanul global la masa cu cetateanul ametit

Publicat pe

iulia Dobrin, Lucian MandrutaApropo de simplitate: am observat ca daca bagi la interogatoriu pe fiecare membru al lumii bune bucurestene, toti iti vor spune ca detesta excesele celorlalti, ca vad prostul gust de la mare distanta si se feresc de el. Daca iei insa comunitatea la gramada, din elicopter, tocmai excesele ies in evidenta, alea pe care nu si le asuma nimeni! Iulia e insa indreptatita sa arunce prima piatra: nimic din ce e pe ea (si aici ma refer inclusiv la vorbe) nu e facut sa promita mai mult decat e dedesubt.

Dincolo de toate, Iulia mi-a aratat care e cel mai relaxant lucru din lume: sa stai de vorba cu o femeie care nu mai are decat de castigat. Nu e persoana s-o strabati usor, insa tot ea iti pune la dispozitie, daca vrei, o lanterna cu care sa te uiti in colturile mai putin vizitate. Iar bateria tine mult: amandoi am pierdut cate o intalnire, pentru ca masa s-a prelungit dincolo de limitele pe care, ca doi oameni practici, le construisem initial.
Iulia Dobrin e primul caz de roman cetatean global care ia treaba asta ca pe o intamplare fireasca, nu ca pe un noroc extraordinar. Avioane, prezentari in reviste americane, magazine in Paris: sunt decoruri din filmul in care ea joaca, fara aere de vedeta, in rolul principal. Efectul e contagios: am plecat de acolo convins ca si eu sunt un jurnalist de la People, cu casa in Manhattan si jet de serviciu.O fi fost de la ameteala, ma gandesc. Iau un Emetiral si va mai povestesc! N

De ce s-o cauti

Pentru ca ai vazut catalogul de bikini si chilotei si e clar ca va pricepeti la aceleasi lucruri.

Pentru ca vrei sa-i fii complice, indiferent ce cutuma, obicei, precept moral se pregateste sa incalce.

Pentru ca ai sa gasesti o femeie, nu o constructie de PR. Ok, e si PR, dar se asaza discret pe biografie.

Pentru ca iti plac cartile fara titlu, autor si coperta.

Pentru ca vrei sa se uite si la tine, sa poti povesti prietenilor!

De ce sa fugi de ea

Pentru ca iti trebuie abonament la Lufthansa sa tii pasul.

Pentru ca la prima intalnire te simti brusc un elev de clasa a 8-a ratacit in padure, dupa ce venise in tabara de cercetasi.

Pentru ca nu stii cine e si ti-e teama ca ai putea sa afli.

Pentru ca ai acasa solutii verificate, solide la problema singuratatii. De ce sa te expui?

Pentru ca nu te va prinde. Are alte treburi mai importante.

Fotografii Sebastian Enache, Fotografiile au fost realizate la restaurantul Alfresco. Multumim pentru sprijin.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter