Julia Roberts - S-a facut femeie cinstita

Publicat pe

Julia Roberts – S-a facut femeie cinstita

Julia Roberts – S-a facut femeie cinstita

Simpatica (si cam frivola) Julia Roberts si-a schimbat imaginea de logodnica fricoasa. Are familie, copii, tot ce trebuie. Si, ca sa se convinga lumea ca s-a cumintit, s-a apucat si de arta grea': teatrul. Nu conteaza ca nu a entuziasmat pe nimeni, zambetul a facut toti banii.

In „Zambetul Monalisei” Julia a interpretat o femeie care a vrut sa schimbe moravurile unei epoci. Cam la fel ca in viata.

Daca va intrebati ce mai face cea mai simpatica, iubita si bine platita actrita din America, iata: joaca teatru, pe urmele actorilor de film plictisiti de imaginea glamour si de statutul de vedete, idoli, trend setteri si toate celelalte clisee care li se aplica celor prea celebri.Desi a disparut o vreme din prim plan-ul media, datorita celor doi copii pe care i-a nascut in noiembrie 2004 (si carora le-a dat niste nume cel putin trasnite – Hazel (Aluna) Patricia si Phinnaeus Walter – Julia Roberts a tinut treaza atentia unui numar de paparazzi care au surprins-o alaturi de Danny Moder (sotul) si de copii, ba la plimbare, ba la supermarket, ba la plaja. Iat-o pe una dintre cele mai sexy femei ale Americii in ipostaze domestice. Poate ca maternitatea a maturizat-o pe Julia, cea care nu era la un moment dat departe de personajul ei din Runaway Bride' (1999), cel putin la capitolul obiceiuri sentimentale. Pentru ca, dupa cum bine se stie, Julia Roberts are la activ o lunga lista de barbati care si-au pierdut capul dupa ea, nici unul de mana a doua.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter