Kate Moss si Pete Doherty - Poetul blestemat si muza

Publicat pe

Kate Moss si Pete Doherty – Poetul blestemat si muza

Kate Moss si Pete Doherty – Poetul blestemat si muza

Huliti, adorati, blestemati sau compatimiti, cuplul Kate Moss si Pete Doherty repeta povestea cuplurilor mitice din rock: Mick Jagger si Mariane Faithfull, Jim Morisson si Pam… Dupa toate scandalurile sunt tot impreuna si parca tot mai dependenti unul de altul.

Kate Moss, Pete Doherty

Odata cu ascensiunea si coborarea zeitei Kate s-a mai nascut o vedeta, cu un stil mai… original, mai greu de inghitit si de simpatizat, dar nu mai putin provocator: Pete Doherty. Prototipul englezului insipid, slab si depresiv, cu o eterna problema legata de droguri, un trend setter, evident scandalagiu, care are probleme cu politia, canta o muzica neinteligibila pentru marea masa, in fine, un ins marginal, un punker, un boem, si, in ultima instanta, un pusti despre care nu stim mare lucru. Si mai ales nu stim cum a vrajit-o pe Moss, cea care putea avea la picioare trei emirate si cinci continente unde Moda face regulile.

S-a zvonit la inceputul anului ca Pete Doherty si Kate Moss s-au casatorit in secret la Phuket, in Thailanda, intr-o romantica ceremonie budista nerecunoscuta, desigur, in Anglia, dar zvonurile au fost infirmate.

Despre Kate Moss s-a vorbit mult, dar inca nu destul. La fel si despre scandalurile legate de droguri de pe urma carora a pierdut contracte de publicitate de milioane, a fost numita mama denaturata, imatura si iresponsabila. Si totusi Kate Moss e cea care a facut din scandal o politica si din indiferenta o superba si poetica atitudine, prim urmare inca are succes. Desi a depasit 30 de ani, conduita ei de adolescenta indragostita induioseaza, iar lumea o iarta pe aceasta fiica risipitoare. „Acum nu sunt blamata doar pentru anorexie ci si pentru cancer la plamani”, spunea ea, ca replica la acuzatiile ca apare in public fumand. Dar Kate nu i-a scandalizat numai pe nefumatori, ci si pe cucoanele credincioase, pe aparatorii animalelor, pe mamele de baieti tineri (Doherty e mai tanar, ea are 33 si el 27) pe preoti si pe doctori, si alte categorii socio-profesionale. Cu toate astea, daca enumeram firmele mari si foarte mari pentru care Kate Moss a fost model ne dam seama ca niciodata cumintenia nu seduce, ci doar inocenta ireala a celei care le-a facut pe toate si te priveste din poza de parca s-a nascut ieri: Narciso Rodriguez, Cerruti, Banana Republic, Celine, YSL, Louis Vuitton, Gucci, Versace, si evident, Calvin Klein, cel pentru care a aparut goala. A avut iubiti chipesi si interesanti: de la Billy Zane la Johnny Depp, cu un straniu interludiu alaturi de Jefferson Hack, un necunoscut care i-a facut o fetita, pe Lila Grace, o bombonica blonda, si ea in topul celor mai bine imbracati si mai dragalasi copii.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter