Kirsten Dunst - Cand celebritatea devine o povara

Publicat pe

Din lumea celor care au probleme

David Duchovny – Dupa ce ani de zile a negat ca are o problema sexuala, la sfarsitul lui august actorul a anuntat ca intra de bunavoie la reabilitare. Desi nu e oficial recunoscuta ca o dereglare diagnosticabila, dependenta de sex aduce totusi anual destui clienti la aceste centre. Luna trecuta, Duchovny a parasit centrul, intorcandu-se victorios la sotia sa, Tea Leoni, si la cei doi copii pe care ii au impreuna.

Joaquin Pheonix – La inceputul lunii aprilie 2005, Joaquin se interna de bunavoie intr-o clinica tinuta secret, pentru abuz de alcool. Se pare ca actorul din „Gladiatorul a luat aceasta decizie dupa ce si-a vazut fratele mai mare murind din cauza unei supradoze de droguri.

Eva Mendes – De cele mai multe ori atenta pana la obsesie cu fiecare aparitie publica, Eva Mendes a fost cumva colega lui Kirsten in deja celebrul centru de reabilitare Cirque Lodge din Utah (dupa ce a avut-o clienta in 2007 pe Lindsay Lohan). Eva a ajuns aici pentru ca devenise dependenta de o substanta pe care personalul centrului nu a dezvaluit-o.

Robbie Williams – Prima data a intrat la reabilitare in 1995 dupa ce a plecat din Take That pentru dependenta de droguri si alcool. A revenit acolo in 2007, chiar de ziua lui, pentru ca devenise dependent de medicamente.

Claudia Cosma, Fotografii Northfoto, Guliver/Wire Image/Rex Features/Retina

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter