Lady Gabriela Windsor - Printesa jurnalist

Publicat pe
Lady Gabriella ocupa locul 32 in ordinea succesiunii la tronul Angliei si locul 4 in topul celor mai dorite femei din Anglia.

Ziarist independent

Numele intreg al Gabriellei aminteste de cel al celor doi baieti ai lui Heidi Klum si ai lui Seal: Gabriella Marina Alexandra Ophelia Windsor. Fiica Printului si a Printesei Michael of Kent, ea s-a nascut pe 23 aprilie 1981, la Londra. Dupa ce a primit diploma de licenta in literatura comparata de la Brown University in Provence din Rhode Island, a inceput sa scrie la diverse publicatii ca ziarist independent: The Sunday Telegraph, Country Life, The Spectator sau the Mail on Sunday. Jurnalismul a dus-o atat in sala meciurilor de box, cat si pe teritoriul suricatelor sau tocmai in mijlocul desertului Kalahari. Pe 21 martie 2007 si-a lansat site-ul www.ellawindsor.com, unde se afla postate articolele pe care le-a scris, dar si o scurta autobiografie.

Desi nu este tocmai o party girl, cu toate ca revista Tatler o descrie ca fiind „intotdeauna pregatita pentru o noapte de dis-trac-tie, printesa-jurnalist a fost de curand ea insasi subiectul unor ziaristi aflati la „lucru. La petrecerea de lansare a restaurantului lui Evgeny Lebedev, fostul iubit al lui Geri Halliwell, Gabriella si celebrul burlac, au stat toata seara impreuna. De aici si pana la comentariile nelipsite, nu a fost decat un pas. S-a spus atunci ca, asa ca si invitata sa cu sange albastru, si Evgeny urmeaza sa mosteneasca o suma importanta, ceea ce face ca el sa ocupe o pozitie privilegiata in randul lumii bune londoneze. Mai mult decat atat, avand origini rusesti din partea tatalui, Lady Gabriella a gasit un prim aspect in comun cu fostul iubit al lui Ginger Spice. Si chiar daca ar fi ceva serios intre ei, daca Regina l-a acceptat pe Aatish, nu va fi impotriva unui rus, nu?

Claudia Cosma

Ella Windsor – acesta este numele cu care isi semneaza articolele Lady Gabriella Windsor, muza lui Ralph Lauren. A scris in multe publicatii din America, unde l-a cunoscut pe Aatish Taseer, tanarul ziarist cu care ar fi trebuit sa se casatoreasca, iar in 2006 a venit in Romania, in Delta Dunarii.

Gabriella Windsor In ciuda crizei generale declansate de terorism, in Marea Britanie musulmanii nu par sa reprezinte o amenintare. Cel putin, nu toti. Atunci cand Lady Gabriella Windsor, fiica printului Michael of Kent, verisor al reginei Elisabeta, a inceput relatia cu Aatish Taseer, in familia regala nu s-a declansat o isterie. Mai mult decat atat, printesa-mama a declarat ca „Aatish este unul dintre cei mai fermecatori barbati pe care i-am vazut, iar dupa ce casatoria dintre cei doi era un fapt aproape sigur, parintii Gabriellei au luat avionul pana la New Delhi pentru a o cunoaste pe cea care trebuia sa fie viitoarea soacra a fiicei lor.

Despartirea dintre Gabriella si Aatish, desi putin probabila la vremea respectiva, nu a surprins insa opinia publica. Cu toate ca aveau in comun cariera in jurnalism, ea scriind la diverse reviste, el aflat in America intr-un stagiu de pregatire la „Times, diferentele s-au dovedit in final a fi cantarit mai greu. Niciodata nu s-a pus problema ca tanarul (a carui mama, Tavleen Singh este si ea ziarista) sa ramana fie in America, fie in Anglia, ci intotdeauna s-a spus ca Gabriella isi va urma iubitul in India, tara despre care Aatish a declarat ca ii poate oferi multe oportunitati in cariera. S-a temut poate ca Anglia ar fi insemnat integrarea in familia regala, cu toate aspectele pe care le implica intrarea in acest mediu rigid si expus totodata, sau poate a vrut sa-i fie aproape mamei sale!

Cei doi s-au cunoscut in America, in timp ce Gabriella era studenta la Brown University, iar el facea campanii pentru sexul protejat, imbracandu-se in costumul lui „Captain Condom. Amandoi studiau jurnalismul si vroiau sa scrie carti. Faptul ca familiile nu s-au opus relatiei lor nu a facut decat sa ii incurajeze, asa ca au fost impreuna mai bine de trei ani. In 2004, in „Sunday Telegraph s-a scris ca printul si printesa Michael of Kent urmeaza sa anunte in scurt timp data casatoriei fiicei lor cu Aatish. Insa legatura dintre Printesa si Capitanul Prezervativ s-a rupt, intrucat ea nu a acceptat sa se mute definitiv in India, „pe teritoriul sotului si-al soacrei. S-a spus ca ar fi fost o despartire „regala, fara scandaluri si comentarii fara rost.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter