Marius Manole: Actoria e viata lui

Publicat pe

Marius Manole: Actoria e viata lui

Marius Manole: Actoria e viata lui

„Cred ca ai nevoie de modele, dar nu e in regula sa mergi pana la capat, sa incepi sa copiezi, sa plagiezi, sa iti doresti cu tot dinadinsul sa fii ca omul respectiv”, spune Marius.

A dat admitere la Facultatea de Teatru din Bucuresti, de data aceasta la sectia Coregrafie, la care a fost nevoit mai apoi sa renunte in favoarea teatrului. Rolurile si proiectele incepusera sa apara si la Bucuresti. Si iata ca anul acesta, dupa aproape patru ani de cand traieste in capitala, a venit vremea si pentru un rol intr-un serial TV. O schimbare majora, o piatra de incercare. „Eu tot timpul am zis ca nu mi-am dorit sa fac televiziune, dar ma suspectez de o usoara ipocrizie, caci intotdeauna cand nu ajungi la struguri spui ca-s acri. Pe de alta parte, cand un actor de teatru ajunge sa faca film, are senzatia de neprofesionalism, insa e doar o senzatie, din cauza ca totul se intampla cu viteza. Nimeni nu are vreme sa bibileasca o scena ca-n teatru, sa te obisnuiesti cu costumul, sa-ti contruiesti personajul. In televiziune, este foarte important sa ai capacitatea de a te aduna intr-o secunda. Am invatat foarte mult in timpul filmarilor, pentru ca sunt alte mijloace pe care le folosesti.” Vorbeste cu insufletire despre toate astea si are energie cat pentru trei oameni si, chiar daca ziua are tot 24 de ore si pentru el, reuseste sa joace la Bucuresti, Timisoara, Braila, sa filmeze, toate astea fara nicio urma de plictiseala sau de saturatie. „Eu nu prea am timp liber, iar in viata de zi cu zi sunt banal. Nu ies in cluburi si nici nu-mi place prea tare sa socializez. Prefer sa-mi pastrez energia pentru scena. Nu m-am construit in felul asta, insa lumea deseori imi spune ca e o mare discrepanta intre cum sunt pe scena si cum sunt in viata reala.” Ca sa fim sinceri, noi nu am remarcat asa ceva. In timpul sedintei foto s-a dovedit a fi un iscusit povestitor care a starnit valuri de ras, a glumit, s-a purtat firesc in fata aparatului foto, improvizand cu naturalete pentru fiecare cadru in parte. Cat despre viior… nu-si doreste decat „sa am niste intalniri foarte bune cu oameni care sa ma schimbe, nu in structura mea, dar care sa ma imbogateasca. Imi doresc sa nu ma ia valul cu publicitatea. As vrea sa raman treaz si cu picioarele pe pamant, sa raman lucid. Imi doresc foarte tare sa-mi fac meseria bine, bine. Cam asta e”.

De Alexandra Casiel; Fotograf: Alex Galmeanu; Stilist: Cristina Craciun; Machiaj: Alina Nacu; Vestimentatie: Castro, Ittiere, Ziggo House, Diesel; Incaltaminte: Converse, Ziggo House

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter