Marius Nedelcu - Lupta in pasi de dans

Publicat pe

Uita ce stiai despre personajul din fotografii. Nu mai este „Marius de la Akcent” si nu mai zambeste doar ca sa faca pe plac fetelor. Are albumul lui.

Marius NedelcuNu stiu din ce generatie faci parte, dar eu eram o adolescenta cu mintea in cele patru zari cand Marius facea senzatie alaturi de colegii de trupa, cu muschii sai lucrati la sala de fitness. Baiatul pe care l-am intalnit in ziua sedintei foto arata la fel de bine, numai ca de data aceasta vorbea despre cu totul alte lucruri si abia se misca din cauza febrei musculare. Ultima sa preocupare, care ii rapeste, de fapt, tot timpul, sunt repetitiile la „Dansez pentru tine, unde are de infruntat adversari pe masura. Spera, totusi, ca barbatii vor fi mai votati decat femeile.

Ai cumpanit mult inainte sa iei decizia de a participa la „Dansez pentru tine?
Nu am cumpanit mai deloc, pentru ca mi-am dorit sa particip si am urmarit cu interes emisiunile precedente. Recunosc, insa, ca mi-a fost teama.

Majoritatea artistilor care au participat pana acum au spus ca programul este, intr-adevar, foarte incarcat. Esti pregatit pentru un program solicitant, mai ales ca in paralel trebuie sa te ocupi si de album?
Am stiut de la bun inceput in ce ma bag si nu ma sperie programul. Am pus deoparte multe lucruri pe care le faceam inainte ca sa-mi fac loc suficient in program. De fapt, totul se reduce acum la antrenamente, concerte si somn.

Poti gasi timp pentru o iubita in ritmul acesta?
Nu am nimic serios si nici nu cred ca as mai avea timp. Iar cu prietenii reusesc doar sa vorbesc la telefon.

Partenera ta de la „Dansez pentru tine este un caz foarte trist, care vrea sa-si reuneasca familia. Ai mai avut ocazia sa ajuti o persoana in dificultate pana acum?
Intr-adevar, Alexandra are o situatie dificila, cu ambii parinti foarte bolnavi, iar mama ei plecata in Italia sa munceasca pentru a-si intretine familia. Am ajutat oameni, dar niciodata la nivelul acesta. Am cantat de mai multe ori pentru copiii din orfelinat, i-am vizitat, insa acum este prima data cand muncesc cu adevarat pentru un caz trist. La „Dansez pentru tine nu este vorba doar de o melodie sau o vizita, ci de zile intregi de munca si coregrafie, ambitie si lupta.

Tu faci parte dintr-o familie care se reuneste des?
Eu fac parte dintr-o familie dezbinata si de multe ori am visat la acea familie perfecta care se intalneste mereu pentru cina intr-o casa mare sau de Craciun ca sa schimbe cadouri. Inteleg foarte bine situatia Alexandrei, chiar daca familia ei e dezbinata de nevoie, iar a mea a fost dezbinata din cauza unui divort.

VEZI GALERIA FOTO MARIUS NEDELCU

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter