Mihaela Radulescu - La Monaco, intre doua vieti

Publicat pe

Am vazut bogatia la ea acasa. Nu era ostentativa, dar te ametea prezenta ei in aer si-n detalii. Monaco este locul potrivit pentru printese sau pentru mame cu copii si conturi. Mihaela si Ayan isi traiesc aici bucuriile unei vieti lipsite de griji si plictiseala. Un pictorial in exclusivitate la Monaco si un interviu sincer, tot acolo, la o cafea.

„Cred ca este o greseala sa ne educam copiii dupa niste idei la moda sau dupa cum am vazut la altii, pentru ca un suflet de copil e mereu diferit de altul.

Stiu, nu te plictisesti la Monaco! Dupa parerea mea te poti plictisi oriunde daca nu cauti cu min–tea si cu pasul noutatea… Ce ai descoperit tu in acest fel aici?
Nu numai aici, oriunde am mers, am facut aceeasi descoperire – nu exista plictiseala, ci doar oameni fara imaginatie, fara curiozitate, fara chef de viata… Poate ca Monaco inseamna o tara mica si un oras si mai mic, dar lumea de aici are preocupari sanatoase, in toate sensurile. Descopar, saptamanal, cate poti face pentru tine si, mai cu seama, pentru cresterea armonioasa a unui copil – spectacole de teatru, de opera, competitii sportive internationale, festivaluri, expozitii, concerte de toate genurile, locuri incantatoare de vizitat in imprejurimi… Daca locuiesti in Monaco, nu inseamna ca te misti doar in acest perimetru. M-am dus la spectacole si la o ora distanta sau la expozitii, sau, pur si simplu, am plecat sa descopar locuri noi, povesti pe care le spun atat de fascinant oraselele vechi… Nu stam acasa in niciun weekend si ne-am facut un obicei in a merge de fiecare data in alt loc, in alta directie, cu masina sau cu trenul…

Te intorci din cand in cand acasa… Cum de te intorci pe ecran cand… l-ai parasit, de fapt? Cum iti explici nevoia de tine in continuare?
Am parasit doar ideea de emisiune permanenta in televiziune, nu refuz proiectele interesante si nici aparitiile sporadice, dar consistente. Am ales alt mod de viata, l-am ales, de fapt, pe fiul meu si l-am pus inaintea oricarei dorin-te personale, inclusiv inaintea carierei. Cu el sunt „in direct mereu, iar la televizor apar doar in editii speciale, pe care nu le provoc eu, ci imi sunt mereu propuse. Probabil ca mai e nevoie inca de mine si de ceea ce stiu eu sa fac in televiziune, mai ales pe lipsa asta de programe de divertisment curate, incitante, interesante, cu oameni frumosi si talentati ca invitati…

Esti o mama model. Asta e clar si pot depune marturie. Hai sa vorbim putin despre cum se creste un copil… Care ar fi sugestiile tale pentru o mama?
Of, asa mi-e de incomod sa dau sfaturi altor mame despre cum sa-si creasca puii… E ca in dragoste, ca in casnicie, nu exista reguli, e o adaptare permanenta la celalalt, e o minunata descoperire a fiintei care esti si a fiintei catre care iti reversi dragostea… Fiecare parinte are un alt fel de a fi, are o alta educatie, crede in valori diferite, copiii sunt diferiti unii de altii si de multe ori chiar de parinti… Cred ca e o greseala sa ne educam copiii dupa niste idei la moda sau dupa cum am vazut la altii, pentru ca un suflet de copil e mereu diferit de altul… Nu stiu ce anume sa declar a fi fundamental in educatia unui copil, in afara de iubire si echilibru, prezenta cat mai de calitate langa el si exemplul personal… Dar stiu sigur ca meseria de mama e cea mai grea si cea mai bine platita… in zambe-te, emotii, lacrimi, desene facute pentru tine, mangaieri, stii si tu, tot ce face un pui de om, mai ales cand e baiat, pentru mama lui…

Cine te ajuta aici?
In afara de o femeie care ma ajuta la curatenie cateva ore pe zi, in timpul saptamanii, nu am pe nimeni permanent. Mai vin bunicile, pe rand, de 2 ori pe luna, si stau cateva zile si, desigur, vine tatal lui cat poate de des. Nu simt nevoia sa fiu ajutata mai mult de-atat, ma descurc perfect si administrez viata noastra in doi fara vreo disperare ca nu stiu sau n-apuc sa fac ceva. Eram si inainte un om organizat, iar acum lucrurile sunt si mai clare, iar linistea in care le fac pe toate e evidenta, nu?…
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter