Milla Jovovich - Batausa

Publicat pe

Milla Jovovich – Batausa

Milla Jovovich – Batausa

Ultraviolet'. Vampiri, lupte, masini sau motoare supertari. O eroina sexy. Dupa Al cincilea element' si Resident Evil'… God have mercy, here comes Milla!

Al cincilea element' cu Ian Holm
In rolul Leeloo Al cincilea element' (1997)

Din nou in rol de actiune, din nou ucigator de sexy in costum de piele. Se pare ca publicul isi schimba orizontul de asteptare si prefera femei misterioase, foarte puternice, cam androgine, asa cum este Carrie Ann Moss in Matrix'.Desi cred ca sunteti de acord ca frumusetea acestei Milla este departe de idealul de feminitate traditional (mai curand atributul Laetitiei Casta), faptul ca a aparut pe coperta a peste 100 de reviste din toata lumea e un semn al fascinatiei constante. Are o expresie care mai mult intriga decat atrage, trasaturile ei slave, dure, o fac sa para rece. Probabil acesta este motivul pentru care Milla continua sa joace in pelicule de actiune, unde rolurile de amazoana sci-fi te fac sa-ti creasca adrenalina numai cand o vezi. In cel mai recent film de gen, Ultraviolet' Milla e intruchiparea fanteziilor tuturor adolescentilor nesociali, ale caror creiere fac sinapse numai cu ecranele calculatoarelor unde cele mai performante si mai complexe jocuri le dau sentimentul ca traiesc.Un producator declara intr-un interviu ca ea este perfecta pentru Ultraviolet' pentru ca este o amazoana adorabila.' Suntem de acord.Cu actiunea filmului desfasurandu-se catre finele secolului XXI, iata ce se intampla: o patura umanoida dar care a fost modificata genetic astfel incat sa beneficieze de inteligenta ridicata, de puteri sporite dar si de o sete… de sange intra in conflict cu oamenii obisnuiti (eterna poveste; doar ca aici, raii sunt cei necontaminati de hemofagie).

Milla Jovovich – Batausa

Milla Jovovich – Batausa

In Ultraviolet' Milla interpreteaza un rol de vampir sexy, fiind preocupata sa salveze viata unui baiat de noua ani. Filmul este destul de agresiv, dar farmecul actritei principale il mai indulceste'.

Ultraviolet' 2006
In Facerea de bine' (2002) cu Samuel L. Jackson

In acest razboi civil apare o frumoasa amazoana, nimeni alta decat ultravioleta' Milla, care tot filmul apara un baiat de 9 ani amenintat de oameni pentru ca, asa cum cred ei, ar fi alterat de hemofagie. Milla are ceva de spus cu privire la stilul cliseizat de a face film al americanilor. Milla povestea presei despre Resident Evil': Daca acest film ar fi fost facut in America, ar fi pus in rolul principal un tip, iar noi am fi fost haremul sau anturajul. Marile studiouri nu au incredere ca femeile pot sa aduca audienta mare. Tomb Rider este o exceptie.'Boon. Scenariul Ultraviolet'-ului nu este exceptional, e departe de comedia stiintifico-fantastico-baroca numita 5th Element' cu care a facut senzatie Milla la doar 22 de ani, si in urma careia s-a ales si cu un sot. Numitul Luc Besson. Acesta a fost al doilea, primul se numea Shawn Andrews si Milla l-a lasat… la mila domnului dupa ce a primit o chelfaneala serioasa de la mama ei, ca s-a maritat pe nepusa masa, la doar 16 anisori.Despre rolurile care ii mentin celebritatea, adica cele de film de actiune, frumoasa cu privire de gheata spune ca tipul acesta de partituri cu care este ea captusita' mai des se datoreaza… numelui. Numele meu mi-a adus mai multe belele decat felul cum arat. Americanii spun, ok, e straina, poate fi distribuita in rol de extraterestra sau de supereroina. Cred ca daca m-as fi numit Melissa Gillheart mi-ar fi fost mai usor.' Ei bine, nu ne indoim ca ar putea interpreta si pe una dintre surorile' lui… Cehov, de exemplu, dar ar fi pacat de sex-appeal-ul ei.

De Iuliana Alexa.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter