Monica Davidescu - Viata in pasi de dans

Publicat pe

Monica Davidescu – Viata in pasi de dans

Monica Davidescu – Viata in pasi de dans

Inainte de a fi actrita, Monica Davidescu a fost invatatoare, dansatoare si model. Acum a devenit profesoara de dans clasic. Dar nu chiar de-adevaratelea (desi ar putea oricand sa dea lectii de dans), ci in seraialul de la PRO TV, „Cu un pas inainte.

Monica Davidescu

Rolul de profesoara de dans din serialul „Cu un pas inainte ii vine ca o manusa. In plus, Monica Davidescu danseaza in „Chicago, alaturi de sotul ei, Aurelian Temisan si a fost copilot de raliu in Cupa Dacia. Asa ca am i-am dat intalnire la World Class Fitness – unde se antreneaza vedete ca Loredana, Ileana Pescariu, Diana Lascarescu, Andreea Esca – sa ne arate cum se pastreaza in forma pentru o viata asa de trepidanta.

Cum ai ajuns sa joci in „Cu un pas inainte?
Sunt de multa vreme in baza de date a MediaPro Pictures si inainte de a incepe castingul, directorii au ales cateva zeci de oameni din care credeau ca unul se va potrivi pentru acest rol. Si iata-ma! La auditie am fost de trei sau patru ori si pentru rolul de profesoara de dans, dar si pentru altul.

Cat a contat experienta ta de fosta dansatoare?
Toate orele de dans si exercitiu din timpul petrecut in trupa de dans, in scoala de teatru sau la repetitiile pentru toate celelalte proiecte au insemnat cate ceva. Fiecare a adus ceva nou, imbogatindu-mi experienta.

Tu dansezi si in „Chicago, la Teatrul National. Ai mai avut nevoie de vreun antrenament special pentru rolul de profesoara de dans clasic din film?
Da. Inainte de a incepe filmarile am facut cateva saptamani repetitii pentru elemente ce tin de studiul dansului clasic. Coregraful nu ne-a menajat nici pe mine, nici pe studenti.

E adevarat ca ai invatat sa dansezi la hora, in satul tau natal?
Da!!! Chiar la hora am invatat. Am mai imbunatatit ce stiam de la hora si in orele de lucru mecanic din Generala pentru ca profesorul stia ca nicio fata nu-si facuse un hobby din strung si ne lasa singure sa invatam ce ne place mai mult, iar noi, fetele… jucam.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter