Mostenitoare cu stil - Fete de bani gata

Publicat pe

Mostenitoare cu stil – Fete de bani gata

Mostenitoare cu stil – Fete de bani gata

Sunt admirate, barfite, rasfatate si mai ales bogate. Sunt mostenitoarele unor averi fabuloase: Ivanka Trump, Paris Hilton, Riley Keough, Kiera Chaplin.

Ivanka Trump

La 25 de ani abia impliniti, este vicepresedinte al companiei Real Estate Development din cadrul Trump Organization. E fiica unuia dintre cei mai bogati oameni din lume, Donald Trump, si vrea sa devina o respectata femeie de afaceri.

Frumusetea si tenaticitatea le-a mostenit de la Ivana Marie Zelnickova, fosta sportiva si manechin, nascuta la Gottwaldov (Zl­n), Cehoslovacia, la 20 februarie 1949. Spre deosebire de mama ei, Ivanka Trump s-a ocupat mai mult de scoala. Cat a frecventat cursurile la Choate Rosemary Hall, trebuia sa isi plateasca facturile singura si sa munceasca pentru banii de cheltuiala. Fiica de multimilionar s-a apucat de modelling. Ivanka avea trei ani la divortul parintilor, dar suferinta a resimtit-o mai tarziu, in adolescenta. S-a refugiat in studiu pentru a se arata demna de titulatura „mostenitoare a imperiului Trump”. A urmat doi ani cursurile la Georgetown University si a absolvit in 2004 Wharton School of the University of Pennsylvania, cu diploma Bachelor of Science in Economics. A raspuns mereu cu bunavointa celor care i-au solicitat interviuri si si-a facut cunoscuta povestea in 2003, in documentarul „Born Rich”.

Spre deosebire de celelalte bogatase de aceeasi varsta, nu s-a dat in stamba pe la petreceri si nu si-a afisat idilele amoroase. A avut doi parteneri celebri – Lance Armstrong si Topher Grace, dar n-a facut mare caz cu aceste relatii. Ivanka e slabiciunea lui Donald Trump. Acesta a declarat ca, daca n-ar fi fost fiica lui, ar fi incercat prin orice mijloace s-o invite in oras la o intalnire. Trump isi alinta copila si-i incurajeaza cariera. Cum n-a avut foarte multi bani la dispozitie in copilarie si in adolescenta, Ivanka se mai rasfata din cand in cand cheltuind sume exorbitante la cumparaturi sau in vacante.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter