Pamela Anderson - Patru nunti si-o blonda tare

Publicat pe

Pamela Anderson – Patru nunti si-o blonda tare

Pamela Anderson – Patru nunti si-o blonda tare

Pamela Anderson este acum luata'. S-a maritat (pentru cata vreme?) cu Kid Rock. Au avut patru nunti, asa cum ii sade bine lui Fat-Frumos si desucheatei lui Cosanzene din gloria media de azi.

Sunt fericita… a fost un iures, spontan, ametitor, dar atat de bine gandit', scrie, pe site-ul ei, cu finetea analizei de situatie care a consacrat-o, Pamela Anderson, anuntand casatoria cu Kid Rock, ce a avut loc pe 26 iulie 2006 pe Riviera Franceza. De parca as fi fost prinsa intr-o bucla in timp, mi-am crescut copiii singura, sperand la un miracol. Iata-l, a venit! Sunt libera… indragostita!…' Exista in continuare multe speculatii in media legate de o eventuala sarcina a Pamelei, dar nimic confirmat.Gandindu-ne la cat e de imbatata de dragoste, ai zice ca nu a mai cunoscut bucuriile alcovului de ceva vreme. S-a despartit de Tommy Lee, tatal celor doi fii ai ei, Dylan, de 8 ani si Brandon, de 10. Mami si tati au divortat urat in 1998, dupa ce Tommy a fost racorit in cateva reprize de incarcerare si dezintoxicare. S-au purtat dintotdeauna casatoriile intre blonde sexy si rockeri. Un bad boy si o sirena care inspira feminitate si fertilitate. Tommy Lee isi demonstrase gusturile atunci cand s-a insurat, inaintea Pamelei, cu Heather Locklear. Femeia fatala din Melrose Place s-a maritat apoi cu Richie Sambora, chitaristul de la Bon Jovi.Kid Rock, fericitul sot, nu e foarte diferit de Tommy Lee. Poate ceva mai controlat. Pamela si Kid Rock au avut 4 nunti, una dintre ele pe un iaht, celelalte trei in Malibu, Detroit si Nashville. Desucheata si vesela, asa cum ii sade bine celei mai populare dintre fetele lui Hefner. Caci Pamela are la activ un record' de 11 coperte in populara publicatie pentru barbati, care din fata face o femeie, iar dintr-o tarancuta din Vancouver, o celebritate. A fost descoperita pe cand il aclama la un meci de fotbal pe un anume jucator. Operatorul care filma meciul a fost uimit de frumusetea ei si a coborat camera asupra chipului blond din tribune si asupra sanilor aferenti. Imaginea a aparut in direct pe ecranul mare al stadionului, iar fata a fost aclamata de toata multimea. A urmat o campanie de reclame pentru o firma producatoare de imbracaminte. Dupa acest moment, a urmat o campanie de dezbracare pentru Playboy.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter