Printesa Camilla - Miss doua mii de miliarde

Publicat pe
Printesa CamillaNu s-a nascut intr-o familie regala, dar toata viata ei a avut o atitudine pretioasa. Ceea ce s-a dovedit benefic in final, acest comportament pedant fiind justificat intr-o oarecare masura.

Stiati ca…

In Italia sunt câteva familii regale, cea mai importanta dintre ele fiind Casa Regala a Celor Doua Sicilii (ramura a Casei de Bourbon).

Legile internationale le permit membrilor acestor familii sa ofere titluri nobiliare, acest drept fiindu-le recunoscut oficial de catre Guvernul italian.

Spre deosebire de membrii familiei Savoy, ai carei descendenti au primit dreptul de a reveni in Italia destul de recent, Casa Regala a Celor Doua Sicilii nu s-a confruntat cu astfel de probleme. Ei au putut veni oricand in Italia.

Claudia Cosma, Foto: Guliver/Getty Images/ SIPA Press

Avand un tata certat cu legea, Camilla a crescut intr-o familie destul de controversata. Cu toate acestea, s-a maritat cu printul Carlo al Celor Doua Sicilii si are cu acesta doua fete la fel de frumoase ca si ea.

printesa CamillaNascuta la Roma, pe 5 aprilie 1971, Camilla Crociani nu face parte dintr-o familie nobiliara cu un arbore genealogic-gigant, ci dintr-una cu o istorie destul de agitata din punct de vedere legal. Mama ei a fost actrita, iar tatal un om de afaceri foarte controversat. Asa se face ca posibilitatile financiare ale familiei depaseau bine limita de-centei, iar Camilla si-a facut studiile la New York, destinatie putin accesibila de altfel unor persoane cu venituri medii. Dincolo de scandalurile in care era adesea implicat Camillo Crociani, se pare ca nici fiica sa nu a scapat de invective. Sigur ca la adresa ei acestea au fost ceva mai soft, insa asta nu a fost o consolare.

Poreclita Miss Duemila Miliardi, Camilla a starnit controverse in 1998 cand s-a casatorit cu printul Carlo al Celor Doua Sicilii. Se pare ca italienii sperau sa se intample ca in basmele de demult, cand raul era pedepsit si oricine greseau trebuia sa plateasca. Asa se face ca in publicatii precum Corriere della Sera au aparut tit-luri ca: „Crociani: la fortuna cade sempre dal cielo sau „Testimoni vip: insicurreza o snobismo?, dar si altele in care autorii se intrebau retoric cat rau mai poate face aceasta familie si cat noroc mai poate avea.

Printesa CamillaIn ciuda tuturor controverselor, nunta a avut loc pe 31 octombrie 1998, la Montecarlo, Monaco, moment in care fosta New York Girl wannabe a primit titlul de Ducesa de Castro. In 2003 s-a nascut primul copil al cuplului, printesa Maria Carolina, iar in 2005, cel de-al doilea, Maria Chiara. Maria Carolina a fost primul copil al Casei Celor Doua Sicilii care s-a nascut pe pamant italian de mai bine de 150 de ani.

Acum printesa Camilla si prin-tul Carlo locuiesc la Roma, unde se ocupa de diverse activitati cari-tabile, cu toate ca s-ar parea ca ar avea ceva ambitii politice. Ramane de vazut. Pana atunci, Camilla mai are ceva probleme de impartit cu fratii ei vitregi pentru mostenirea lasata de tatal ei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter