Printul Carl Philip al Suediei - Sosia lui Orlando Bloom

Publicat pe

Sigur ca asemanarea cu celebrul actor de la Hollywood nu i-a adus decat beneficii lui Carl Philip al Suediei, printul pasionat de sport, curse de masini si design… de tacamuri!

Printii William si Harry, fara a intrupa prototipul sex-simbolului, au avantajul de a apartine uneia dintre cele mai mediatizate monarhii din Europa. Sigur ca e doar o parere si nu tine loc de axioma, insa e limpede ca, in ceea ce priveste aspectul fizic cel putin, Carl Philip al Suediei ar putea oricand sa-i surclaseze pe fiii printului Charles. Tocmai expunerea masiva, prezentarea amanuntita a relatiilor cu diferite domnisoare, escapadele nocturne, aventurile in cluburi sau alte asemenea demonstratii ale unei masculinitati precoce (mai cu seama in cazul mezinului) i-au inconjurat pe cei doi intr-o aura de barbatie falsa (sau cel putin supraevaluata) in detrimentul altor fete regale care ar fi fost mai indreptatite sa primeasca laudele.

Carl Philip al Suediei

Casatoria mai poate astepta!

Lasam asadar printii britanici si ne indreptam interesul spre monarhia Suediei. Carl Philip, cel de-al doilea copil al regelui Carl XVI Gustav si a reginei Silvia, este unul dintre cei mai vanati burlaci ai Europei. Mai mult decat atat, nu demult s-a despartit de iubita sa, Emma Pernald (care a lucrat multi ani la o firma de PR, iar acum la o companie de advertising), cu care a avut o relatie de 10 ani. Desi in ultima vreme sora sa cea mare, printesa mostenitoare Victoria a Suediei, a fost in prim-plan dupa ce a anuntat ca se va casatori cu logodnicul ei, Daniel Westling, Carl Philip nu a fost lipsit nici el de interesul presei. Vestea ca relatia cu cea care i-a fost alaturi un deceniu s-a terminat i-a luat prin surprindere pe toti, inclusiv pe membrii familiei regale. Motivul rupturii? Se pare ca, anuntarea oficiala a ca-sa-toriei dintre Victoria si Daniel, a pus presiuni si asupra lui Carl Philip si a Emmei, cei doi fiind de mult timp impreuna. Dar cum niciunul nu s-a simtit pregatit sa faca marele pas, decizia de a se desparti a parut a fi cea mai buna solutie.

 

Carl Philip al Suediei, Emma Pernald
Impreuna cu Emma Pernald

Desi in topul celor mai sexy celibatari cu sange albastru realizat de Forbes in 2008, printii William si Harry ocupa primele pozitii, multi cred ca, de fapt, alte fete regale ar trebui sa stea in fruntea clasamentului. Carl Philip, de exemplu, care ocupa locul 9.

Designer de…. tacamuri

Carl Philip, Duce de V¤rmland, s-a nascut pe 13 mai 1979 la Stockholm si a studiat Design Grafic la Rhode Island School of Design, desenul fiind de altfel una dintre multele pasiuni ale sale. Printul este cunoscut ca un mare iubitor de sporturi, el practicand inotul, schiul, fotbalul, atletismul, precum si cursele de masini.

Anul acesta a revenit insa la dragostea sa cea dintai, designul, si a lansat in martie o colectie de tacamuri de argint inspirata din arhitectura urbana. Colectia numita CPB 2091 a fost desenata pentru compania suedeza Mema/GAB si va fi realizata manual de argintarii din orasul Eskilstuna.

 

 

Carl Philip al Suediei
La lansarea liniei sale de tacamuri

Designul este foarte simplu, pentru ca, dupa cum a marturisit printul la o conferinta de presa, CPB 2091 s-a vrut o reactie la decorul grandios in care a crescut. La capitolul stil vestimentar insa, Carl Philip este cunoscut ca un novice, care se straduieste, e drept, sa nu faca gafe majore. In acest scop, sora sa mai mica, printesa Madeleine, si Emma (pe tot parcursul celor 10 ani), l-au ajutat sa-si construiasca o garderoba demna de un print, precum si un stil care sa-l reprezinte si cu care sa se simta confortabil. Ceea ce s-a si intamplat, nu-i asa?
 

Claudia Cosma, Fotografii Hepta, Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter