Totul despre mama mea

Publicat pe

Totul despre mama mea

Totul despre mama mea

Luminita Anghel

Luminita Anghel, Ana Halip

Ana Halip (80) a fost ofiter. Te-ai astepta sa afli ca acasa a dat jos militaria din pod, dar Luminita (38) spune ca nici ea, nici sora ei mai mare (46), nu au simtit asa ceva. Ba, mai mult, mama le era complice, acoperindu-le chiar si atunci cand faceau cate o mica prostioara.


Fotograf: Marius Baragan; Stilist: Luminita Faurescu; Machiaj: Mirela Vescan (make-up artist Rimmel); Coafura: Ioana Dumitrescusi Catalin Petre (Geta Voinea Salon); Vestimentatie: Lena Criveanu, Max Mara; Accesorii: Oxette
Fotografiile au fost realizate la Hotel J.W. Marriott. Multumim pentru sprijin.

Dana Razboiu

Dana Razboiu, Mariana Razboiu

Mariana Razboiu (63) s-a bucurat cand a auzit ca vom merge intr-un loc plin de flori pentru sedinta foto, pentru ca acasa la Arad are o gradina cu trandafiri si gladiole. Fost educator la o scoala speciala de nevazatori, s-a obisnuit cu greu cu faptul ca Dana (30) este o vedeta si n-a trecut usor peste articolele tendentioase aparute despre celebra ei fiica, pe care le citea impreuna cu sora Danei, Simona (28).

Fotograf: Sebastian Enache; Stilist: Luminita Faurescu; Machiaj: Dana Argesan; Coafura: Cristina Trohani (Cristina Trohani Hair Studio); Vestimentatie: garderoba personala
Fotografiile au fost realizate la Holland Flowers. Multumim pentru sprijin.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter