Viva! Fresh - Ela Prodan

Publicat pe .

Cine nu crede ca viata bate filmul ar trebui sa o cunoasca pe Ela. A trecut de la modelling la asigurari bancare si de la publicitate la televiziune cu viteza sunetului. S-a oprit, in final, la „Divertis – Land of Jokes (Pro Tv). Si stai sa vezi cat de departe a purtat-o dragostea.

Ela ProdanPrin cate probe „de foc a trebuit sa treci pentru ca cei de la Divertis sa se convinga ca tu esti alegerea perfecta pentru noua emisiune de la Pro Tv?
Eu ma simt onorata ca pot lucra cu cei de la Divertis pentru emisiunea „Divertis – Land of Jokes, care se difuzeaza la Pro Tv duminica de la 20:45. Cu siguranta ei au cantarit foarte bine toate optiunile si au elaborat probele de casting, astfel incat sa vada cate si ce fel de personaje pot interpreta. Au fost mai multe probe pentru mine, in urma carora am fost acceptata.

Nu de putine ori se intampla ca marii actori de comedie sa fie foarte seriosi in afara platourilor de filmare. Tu cum esti in viata de zi cu zi?
Hmmm… nu stiu cum ma vad altii… |n general, eu sunt o persoana mai serioasa, nu atat de glumeata, cu toate ca stiu sa gust o gluma buna. Asta nu inseamna ca nu sunt sociabila, dimpotriva, imi place sa-mi fac prieteni, sa rad, sa dansez, sa ma simt bine, atunci cand este cazul.

Ai un trecut profesional cel putin interesant. Ti s-a oferit ocazia sa defilezi pe catwalk-urile importante din Europa, dar ai pre-ferat sa lucrezi la o banca, dupa care ai ajuns in publicitate si apoi in televiziune. Cum ai jonglat cu domenii atat de diferite?
Nu a fost niciodata vorba de a defila pe cele mai importante catwalk-uri din Europa si nici macar pe-aproape. Pur si simplu, la un moment dat, o agentie de modele din Iasi m-a recomandat unor agentii din strainatate si am fost aleasa sa lucrez la ei ca fotomodel, o perioada de timp. Am refuzat insa toate cele trei oferte si nu imi pare rau. Am preferat sa ma concentrez asupra studiilor. Munceam ca sa imi pot plati facultatea si mi-a fost teama sa renunt, pentru ca apoi sa o iau de la capat. Nu aveam siguranta ca totul va merge struna acolo, departe. M-am transferat la Bucuresti odata cu jobul pe care l-am avut in domeniul asigurarilor. |ntr-adevar, nu dupa mult timp am inceput sa lucrez intr-o agentie de publicitate, apoi am renuntat pentru rolul din „Anticamera, serial care a fost difuzat la Pro Tv. Asa a fost sa fie pentru mine. Am incercat sa fac lucruri cat mai diverse, tocmai pentru ca nimic din ceea ce faceam nu ma multumea total… imi doream sa gasesc acel ceva, acel job la care sa merg din pura placere. Si, multumesc lui Dumnezeu, am gasit asta!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton