Viva! Fresh - Freida Pinto si Dev Patel

Publicat pe .

Pentru Dev lucrurile au stat ceva mai bine. Englezul nascut pe 23 aprilie 1984 a studiat actoria, a practicat artele martiale si a participat chiar la concursuri nationale si internationale.

Dev Patel

A jucat in serialul britanic „Skins, el fiind remarcat de fiica lui Danny Boyle, care i l-a si recomandat de altfel tatalui ei pentru rolul din „Slumdog Millionaire. In ceea ce priveste probele prin care a trecut, actorul isi aminteste ca „niciodata nu mi-am dorit ceva mai mult in viata mea. Eram atat de dornic sa-l impresionez pe Danny si sa obtin aprobarea lui! Asta chiar si dupa ce am inceput filmarile. In august 2007 a fost anuntat ca a primit rolul, dupa ce producatorul a respins actorul ales initial pe motiv ca e prea frumos pentru personajul pe care trebuia sa-l joace.

Dev Patel, Freida Pinto

Dev Patel il interpreteaza pe Jamel Malik, un adolescent orfan dintr-o mahala din Mumbay, care ajunge la concursul „Vrei sa fii miliardar, in timp ce Freida joaca rolul lui Latika, fata de care e indragostit Jamel. Succesul pe care l-a avut acest film cu un buget de numai 15 milioane de dolari l-a luat prin surprindere pe tanarul actor, insa pana acum nu pare sa-l fi luat si valul, Dev locuind inca cu parintii si sora lui mai mare.

Freida Pinto

Si el, ca si Freida, a fost nominalizat la BAFTA la categoria Cel mai bun actor in rol principal, pe care l-a castigat insa Mickey Rourke pentru rolul luptatorului din „The Wrestler. Urmatoarea productie in care il vei vedea este „The Last Airbender, un film fantastic si de aventuri, foarte diferit de „Slumdog.

Claudia Cosma, Fotografii Media Pro Pictures, Hepta
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton