Viva Fresh - Leona Lewis - Video

Publicat pe
Prima ei piesa a fost descarcata de pe Internet de peste 50.000 de ori in 30 de minute, a doua a ajuns number 1 in topurile americane (ceea ce nicio alta artista britanica nu a mai reusit de 20 de ani), iar „Spirit' (2007) a fost vandut mai repede decat oricare alt album vreodata.

Leona Lewis Dupa ce in 1987 Kim Wilde a tinut ocupata ceva vreme prima pozitie din topurile americane, britanicii nu au reusit sa mai repete performanta. Pana anul acesta cel putin, cand piesa „Bleeding Love' a creolei Leona Lewis a iesit din studioul de inregistrari si a ajuns in topurile din SUA, direct pe locul 1. Ceea ce, au spus unii, e demn de cartea recordurilor. Sau nu, dar cu siguranta frecventa redusa a acestei performante da fenomenului in sine un plus de valoare. Mai cu seama ca, pe o piata atat de aglomerata si cu tendinte atat de pronuntate spre suprasaturare cum este cea americana, cand o englezoaica de numai 23 de ani cucereste trofeul suprem – locul 1 in marile topuri din State – evenimentul este amplu dezbatut.

Piesa cu care Leona Lewis a surclasat toate celelalte compozitii made in USA este „Bleeding Love', la care s-a filmat si un clip foarte sexy. Asa ca, inca de la inceput producatorii au exploatat si latura fizica a cantaretei, fiind limpede ca numai talentul nu ar fi scos-o (poate!) pe Leona din Marea Britanie. Prin urmare, atunci cand nu era in studio, Lewis se straduia din rasputeri sa obtina un look de diva si sa distraga eventual atentia de la punctele ei slabe.

Despre ea s-a spus ca nu ar avea o silueta silfida si nici picioarele ei nu ar fi tocmai ce ar trebui sa fie. Desi daca ar fi sa-l ascultam pe P. Diddy, Leona e una dintre cele mai frumoase si mai talentate femei din lume, cu care ar vrea sa colaboreze pentru viitorul lui album.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter