Viva! Fresh - Mila Kunis

Publicat pe

Nascuta intr-un orasel din Ucraina, bruneta cu ochi magnetici a devenit noua senzatie a Hollywood-ului.

Mila KunisDesi Milla este actrita de la 12 ani, jucand in seriale de televiziune ca „That ‘70s Show' sau in filme precum „Gia' ori „Forgetting Sarah Marshall', abia de cand a inceput isteria „Black Swan' este o celebritate. Coplesita de atentia care i se da, actrita nu pare inca pregatita sa-si accepte rolul de diva: „Nu simt ca fac parte din lumea asta inca. Vin dintr-un orasel amarat din Ucraina'. Desi ai zice ca acum a aterizat in Cetatea Filmului, ea se invarte in acest cerc ales de foarte multi ani.

Este foarte buna prietena cu Natalie Portman, cea care i-a sugerat regizorului ca Mila ar merita un rol in „Black Swan'. Fostul ei iubit, cu care a avut o relatie de opt ani si de care s-a despartit recent, este nimeni altul decat copilul minune din „Singur acasa', Macaulay Culkin. |ntr-un interviu acordat in 2009, actrita, cunoscuta pentru incapatanarea cu care isi ascunde viata personala de ochii lumii, declara despre relatia cu Macaulay: „Am crescut impreuna. El este stanca solida din viata mea. Pare a fi o persoana inteleapta la cei 27 de ani ai sai, cu toate ca asocierea lui Macaulay Culkin cu o „stanca solida' e usor surprinzatoare.

Mila Kunis, Macaulay Culkin

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter