Viva! Fresh - Olivia Wilde

Nici nu s-a despartit bine de printul italian Tao Ruspoli (35), ca presa s-a si grabit sa dea ca sigura idila dintre Olivia (26) si Ryan Gosling (35). Cu patru zile inainte de intentarea divortului, cei doi actori au luat prânzul impreuna.

Olivia WildePelicula „TRON: Legacy' a facut mare valva. Cum ai perceput aceasta experienta?
Am fost a doua persoana aleasa pentru un rol in film, dupa Jeff Bridges, astfel incat am avut ocazia sa fiu acolo de la inceput. Am fost foarte entuziasmata ca pot lua parte la crearea scenariului, ca pot contribui la construirea personajului meu, ca si cum ar fi copilul meu. De aceea, satisfactia de a vedea cat de bine a fost primit a fost cu atat mai mare. A fost o experienta cu totul noua pentru mine sa lucrez la o productie atat de mare, nu credeam ca voi ajunge sa fac asta vreodata. Ma rog, prima data m-am gandit ca o sa fac teatru si apoi mi-am spus ca daca ar fi sa lucrez la un film, ar fi genul acela de filme independente ciudate.

De la Jeff Bridges, ai ajuns sa joci apoi cu Daniel Craig si cu Harrison Ford. Cum a fost sa lucrezi cu ei la „Cowboys & Aliens'? (nr. film care va ajunge vara aceasta si in Romania)
Totul a inceput cu Jeff Bridges. Era prima data cand lucram alaturi de un actor de asemenea calibru si am fost uimita sa vad cat de special era, atat pe ecran, cat si in spatele lui. M-a impresionat sa constat ca in ciuda succesului urias, era un om cu picioarele pe pamant. Exact asa mi s-a intamplat si la „Cowboys & Aliens'. Harrison Ford este o legenda incontestabila a filmului secolului XX. Este complesitor sa te gandesti ca a jucat atatea personaje emblematice, cu care ne-a fermecat copilaria. In acelasi timp insa, este un profesionist si un om bun, cu simtul realitatii, care stie ce este faima, care este pericolul ei, ce inseamna sa muncesti din greu si cat de importanta este meseria. Pe Daniel Craig il admir de foarte, foarte multi ani, deoarece si-a inceput cariera in teatru, si-a construit o reputatie in meserie prin roluri bune si lucrand cu regizori mari. Dintotdeauna l-am considerat un mare actor, iar ulterior a devenit James Bond, fara sa capete insa aere de cel mai sexy barbat in viata sau prostii din astea. Chiar nu este genul. A fost asa o placere sa lucrez alaturi de el fiindca, intocmai ca Harrison si restul actorilor, a pus foarte mult suflet in acest film si-n personajul lui, pe care l-a facut credibil si amuzant. Cred ca, de fapt, sunt cel mai norocos om de pe Pamant.

Olivia Wilde, Jennifer Garner
Cu Jennifer Gardner, colega de platou din „Butter”

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro