Viva! Fresh - Vladimir Draghia

Vladimir DraghiaPovestea lui Vladimir seamana cu a marilor staruri de la Hollywood. A renuntat la o bursa in America, a plecat in Italia unde a des-carcat tiruri pentru o firma marocana, pentru ca, in final, sa se intoarca in tara si sa devina actor. „Vroiam sa plec in America, dar nu aveam bani nici de avion, asa ca am plecat, pe datorie, cu microbuzul in Italia. M-a ajutat mult experienta de acolo. M-am intors cu o dragoste infinita pentru Romania. Indiferent de numarul gaurilor din asfalt, din sufletul majoritatii dintre noi sau din buget, Romania este frumoasa!

O astfel de perspectiva asupra lucrurilor ii hraneste proaspatului actor optimismul cu privire la propriul viitor: „Am stiut mereu ca voi fi un om mare. Si voi fi. Nu stiu daca in media, in afaceri sau in descoperiri stiintifice, dar stiu sigur ca voi fi.

Adolescentul Vladimir si-a semnat propria declaratie de independenta la varsta de 12 ani, cand a plecat de acasa. De atunci, isi vede familia doar o data la 2-3 luni. „Mama a investit in mine toata increderea din lume si imi place sa cred ca nu regreta lucrul acesta. Parintii mei sunt mandri de mine si am sustinerea lor in orice. De aceeasi sustinere se bucura si din partea iubitei lui, Ana: „Iubita mea este cea mai super tare si nu o spun doar pentru ca este langa mine. Chiar este! Ma ajuta cu firma de imobiliare si cu agentia de casting, iar in paralel face facultatea la Administratie Europeana. Stie ca toate scenele de sex din serial reprezinta doar ocazii de a-mi imagina ca e langa mine si ne completam reciproc la nivele necunoscute muritorilor de rand.

Vladmir Draghia

„Nemuritorul Vladimir este convins ca este eroul unei povesti frumoase de viata si declara ca face tot posibilul sa respecte valorile, pentru ca o secunda mai tarziu sa se contrazica intr-un mod irezistibil: „Dispretuiesc prostia si incerc sa fiu uman. Sunt autodidact si consider ca acesta este principalul mod de a invata. Incerc sa fiu mai moderat, mai nepasator, mai putin arogant, dar, din fericire, nu imi iese.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro