Vlad si Florin Zamfirescu - Secrete de familie

Publicat pe
Vlad: „Ma simt mai in lumea mea in teatru, in film sunt mai stingher, aici fiind lucruri cu care nu prea sunt sunt obisnuit sa lucrez. Desi imi place foarte tare si filmul. Ma bucur ca fac parte dintr-o generatie de actori foarte buni: Maria Buza, Gigi Ifrim, Marius florea Vizante, Andreea Bibiri si multi, multi altii.”


Dar cand erau mici cum erau?

Minunati… minunati. Aveau o candoare… Desi am trait greu. Dupa ce am divortat de mama lui, Vlad a venit la mine abia cand avea 12 ani, atunci cand a putut el sa opteze. Stefana a crescut mai mult pe la bunici din motive lesne de inteles: eram actori, tot timpul in deplasari, jucam mult si des.

Care era mai neastamparat?
Vlad mi-a creat mari probleme, noi abia acum ne-am impacat. El a avut un mod de a se emancipa in jurul varstei de 18 ani care m-a inspaimantat atunci. Perioada pubertatii a fost foarte grea. Tin minte ca l-am intrebat la un moment dat „Ce-o sa faci, ma, in viata? Care-i rostul tau pe pamant?, iar el s-a uitat la mine si mi-a zis: „Oi avea si eu un rost pe pamantul asta (rade). L-am intrebat si acum, de cand suntem prieteni si colegi de ce facea ce facea si-mi zice „Pentru ca erai nebun. Adica eu eram de vina.

Dar dumneavoastra cum erati ca parinte? Le erati cumva „complice sau dimpotriva?
Incercam sa le fiu complice, dar cum era sa-i tin partea lui Vlad de pilda, care intr-un an la mare a inotat pana in mijlocul lacului Neptun? Deci cum sa fii complice unui copil care se duce de
n-ai ce sa-i faci? Ma si gandeam ce ma fac daca se ineaca. Si multe alte maruntisuri. Totusi, daca e sa fiu cinstit, eu in copi-laria mea am facut lucruri mult mai grave.

Ce anume?

M-am facut haiduc, am plecat cu colegii pe munti, de nu stia nimeni de noi, am pornit inot pe Olt sa mergem pana la Dunare, lasand hainele pe mal, timp in care „militia ne cauta. Am inotat 17 km pe firul apei. In vremea aia gaseam in pamant si in case vechi din perioada razbo-iului gloante, cartuse, pistoale si le bagam in foc ca sa explodeze. Prostii mari de tot.

Stefana va naste in curand un baietel, Vlad il are deja pe Matei. V-ati gandit cum va veti descurca cu doi nepoti?
Eu ma gandesc ca ei vor sa mai faca si alti copii si ca vor fi tot baieti. Primul gand pe care il am este sa-mi fac o piscina mica sa-i atrag pe cei mici la mine.

E adevarat, Vlad, ca mai vrei un copil?
V: Nu stiu, poate stie tata mai bine ca mine (rade). Eu sper, iar daca o fi sa fie, foarte bine.

Ati renunta la cariera pentru a sta cu nepotii, domnule Zamfirescu?
Nu. Nepotii vor creste si fara sa stau cu ei tot timpul. Eu nici de copiii mei nu m-am ocupat asa cum isi creste un parinte copiii clipa de clipa. Nu am putut. Adica, i-am facut si acum, uite-i. Tin minte ca odata, am im–bracat-o pe Stefana in costum de soim si am dus-o la gradinita sa-i faca poza. Ei bine, dintre toti copiii, ea era singura care avea costumul pus pe dos. Dar imi iubesc familia, desigur.

Cat de des va intalniti cu totii?
F: Eu fac in asa fel incat sa ne vedem cat mai des.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă