Așa arată colecția Victoriei Beckham prezentată pe scena New York Fashion Week

Publicat pe

Victoria Beckham și-a prezentat colecția pentru iarna 2017, intitulată AW17, în cadrul New York Fashion Week din acest an.

Alături, așa cum era și normal, i-au fost soțul, David Beckham, și cei patru copii, fiind prima apariție publică a acestora după scandalul mail-urilor lui David. Aceștia s-au așezat în primul rând pentru a viziona show-ul Victoriei.

Niciodată nu am purtat un blazer cu o fustă', spunea Victoria Beckham înaintea spectacolului. Vedeta a căutat o sclipire în colecția ei și a și găsit-o, crede ea. Viziunea acesteia pentru sezonul de iarnă 2017 sunt sacourile supradimensionale, fustele din voal, cizmele de piele sau puloverele largi, iar culorile puternice și-au pus amprenta pe unele ținute. Iată întreaga colecție a Victoriei de la New York Fashion Week!

Așa arată colecția Victoriei Beckham prezentată pe scena New York Fashion WeekAșa arată colecția Victoriei Beckham prezentată pe scena New York Fashion Week

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Fotografia zilei: Beckham, tată și fiu – după 17 ani

Ce a făcut Victoria Beckham în plin scandal al mail-urilor lui David Beckham 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter