Ce a făcut Victoria Beckham în plin scandal al mail-urilor lui David Beckham

Publicat pe

După ce a izbucnit scandalul în care David Beckham (42) este incriminat că ar fi folosit munca voluntară pentru a obține rangul de Cavaler, Victoria Beckham (43) a decis să se detașeze cumva de tot.

În plin scandal, vedeta a plecat la New York, acolo unde va participa la festivalul de modă, New York Fashion Week. Totuși, Victoria pare afectată de tot ceea ce se întâmplă cu soțul ei, după ce hackerii i-au spart contul de email și au dat publicității informații scandaloase.

Surprinsă la un hotel din New  York, Victoria a adoptat un look chic: rochie portocalie, care face parte din propria colecție SS17, botine albastre, geantă maro și o pereche de ochelari de soare.

Victoria este pe ultima sută de metri cu pregătirile noii sale colecții AW17, pe care o va prezenta sâmbătă în cadrul festivalului. Tot atunci este așteptat și David împreună cu cei patru copii ai săi.

Ce a făcut Victoria Beckham în plin scandal al mail-urilor lui David BeckhamCe a făcut Victoria Beckham în plin scandal al mail-urilor lui David Beckham

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

David Beckham, victima hackerilor. Este scandalos ce s-a descoperit despre starul englez!

Victoria Beckham şi-a scos copiii la restaurant în weekend 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter