La 63 de ani, Christie Brinkley, din nou în costum de baie pe coperta Sports Illustrated!

Publicat pe

Prima oară a apărut în costum de baie în revista Sports Illustrated, în anul 1979, iar în următorii doi ani deja depășise recordul de apariții. Azi, la 63 de ani, Christie Brinkley a acceptat provocarea de a poza din nou în celebra revistă, alături de fiicele sale, dovedind că vârsta e doar o stare de spirit.

 

 

 

 

Ani de zile a colindat lumea în lung și în lat, pozând în zeci de locații exotice, perfecțiunea trupului, dar și frumusețea chipului său făcând din Christie unul dintre cele mai apreciate modele și aducându-i succesul pe plan international, fapt confirmat și de cele trei apariții consecutive în Sports Illustrated Swim Issue. Acum însă, la 63 de ani, Christie s-a întors în familia care a consacrat-o, acceptând să pozeze pentru coperta SI, și nu singură, ci alături de cele două superbe fiice ale sale, Alexa Ray Joel (31) și Sailor Brinkley Cook (18).

 

 

Provocarea a fost cu atât mai dificilă cu cât avea să existe un termen de comparație, între Christie și cea mai tânără dintre fiicele sale fiind 45 de ani diferență! Primul meu gând a fost: ‹‹La vârsta mea? În niciun caz! ››', a declarat vedeta pentru People.  „Când am împlinit 30, mi-am zis: ‹‹Asta e ultima oară când pozez ]n costum de baie!››. Când va apărea numărul ăsta, voi avea 63 de ani. M-am gândit: ‹‹Zilele alea s-au sfârșit. Dar să fac chestia asta alături de fiicele mele… Mi-am zis:  Încă o dată! ››.

 

 

 

 

 

 

Și, încurajată de fiicele sale, a făcut-o. Alexa și Sailor au pozat în bikini, iar mama lor, într-un costum întreg, toate de culoare neagră, însă chiar nu te poți decide care dintre ele e mai sexy și nici care e mai tânără. A remarcat cineva că cele trei au pozat pe o plajă, la malul mării, într-un loc idilic? Cu siguranță, nu…

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Citește și:

La 50 de ani, Cindy Crawford se retrage din modelling

Gala supermodelelor

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter