David Beckham, victima hackerilor. Este scandalos ce s-a descoperit despre starul englez!

Publicat pe

David Beckham a fost victima unui atac al hackerilor. Aceștia i-au spart contul de email, iar aproximativ 18,6 milioane de email-uri, conversații și documente din ultimii trei ani au fost accesate.

Mail-urile, se pare, scot la iveală informații scandaloase despre fotbalist. Potrivit thesun.com, s-ar fi descoperit niște scurgeri de informații între David și consilierii săi, materialul abuziv fiind numit „Beckileaks' de către presa internațională..

Acestea expun încercările lui Beckham de a folosi munca sa de caritate ca parte a unei campanii pentru rangul de Cavaler.

Într-unul dintre mesaje el a numit Comitetul de Onoare 'unappreciative c***s' și a respins premii mai mici, spunând grandios 'Daca nu este o tâmpenie de rang de cavaler'. Ba mai mult, acesta a numit titlul nobil al lui Katerine Jenkins 'o glumă proastă'.

Simon Oliveira, PR-ul vedetei, a declarat despre aceste mesaje că ar fi fost piratate și falsificate doar pentru a strica imaginea lui David. Legenda fotbalului a mai declarat că el este „o persoană normală' care a fost 'extrem de dezamăgit că nu obține rangul de cavaler'.

Conținutul ar fi fost accesat de pe serverele Doyen Global, firma de management sportiv condusă de trei ani de către PR-ul Simon Oliveira.

Fostul căpitan al Angliei a chemat poliția și spune că se teme ca vor ieși la iveală mai multe conversații dintre el și consilierii săi.

În mail-uri s-ar mai regăsi și faptul că Beckham s-ar fi plâns de modul în care Chloe Edwards, managerul de relații cu ambasadorii al Unicef, l-ar fi abordat în legătură cu contribuția sa.

„Chloe m-a întrebat așa pur și simplu si m-a enervat la culme… Nu vreau să fac asta și nu vreau să fac asta cu banii mei.', a scris David într-unul din mailuri. Cu toate acestea, directorul executiv adjunct al Unicef, Justin Forsyth, îi ia apărarea legendei și a spus că 'în ultimii 15 ani David Beckham a fost un ambasador dedicat și pasionat al Unicef, ajutând mii de copii'.

Superstarul englez ar fi victima unui complot de 1 milion de lire, după ce hackerii îl amenință că vor face publice toate mail-urile.

Gary Barlow, Rod Stewart, Patrick Stewart sau Kristin Scott Thomas sunt doar câțiva dintre cei care au primit rangul de Cavaler.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

La 40 de ani, David Beckam a fost desemnat „Cel mai sexy bărbat din lume'

David Beckham – 16 ani de căsătorie şi un tatuaj romantic

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter