Ashley Graham a pozat împreună cu mama ei, ambele îmbrăcate în costume de baie

Publicat pe

Ashley Graham este un top model XXL care demonstrează în fiecare zi că poţi fi sexy chiar dacă nu ai dimensiunile standard, 90-60-90.

 

Extrem de cunoscută, Ashley este departe de silueta perfectă, însă ea a ştiut să-şi accepte corpul cu imperfecţiunile sale, cu kilogramele în plus şi celulită, şi să transforme totul în favoarea ei, inspirând astfel milioane de femei.

 

Model pentru propria linie de costume de baie, Ashley (29 de ani) a publicat pe Instagram o fotografie în care poartă un costum de baie întreg, de culoare crem. Alături de ea, se află mama ei, Linda, în vârstă de 53 de ani, de asemenea în costum de baie. Mamă şi fiică poartă peste costumele de baie cămăşi de blugi şi zâmbesc spre aparatul de fotografiat.

 

 

Cele două au realizat împreună o serie de fotogarfii pentru ultima colecţie de costume de baie lansată de Ashley.

 

Ashley Graham a reuşit să cucerească lumea modei în ciuda kilogramelor în plus şi traumelor din copilărie cauzate de silueta. Propriul tată a fost unul dintre cei care au încercat să-i distrugă în ea, reproşându-i că este grasă, după cum a mărturisit Ashkey în cartea autobiografică „A New Model : What Confi­dence, Beauty, and Power Really Look Like'.

 

Din fericire, Ashley a avut puterea să meargă mai departe fără a se mai preocupa de părerea altora şi bazându-se doar pe flerul că într-o bună zi va avea succes şi va fi acceptată aşa cum este. Iar această zi a venit…

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter