Se zvonește că Brad Pitt s-a vindecat de Angelina. Oare este Elle Macpherson următoarea Mrs. Pitt?

Publicat pe

Când ai șase copii, ai fost căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume și ești la rândul tău un sex-simbol, doar vestea separării mai poate suscita atât interes ca nunta voastră, așadar nu e de mirare că atât Brad Pitt, cât și Angelina Jolie au suferit enorm în urma divorțului. La aproape un an de la despărțire însă, actorul pare pregătit să meargă mai departe fără Angelina…

 

 

 

În ultimul timp, din dorința de senzațional, presa l-a cuplat pe Brad Pitt cu fiecare femeie alături de care a apărut, penultima pe listă fiind Kate Hudson, iar legătura ei cu actorul era nu doar confirmată, ci și consfințită de Goldie Hawn, mama actriței. Iată însă că n-a fost să fie și presa s-a reîntors la speculațiile cu privire la apropiata împăcare dintre Brad și Angelina… Care, din păcate, nu s-a produs nici de ziua de naștere a actriței, moment extrem de propice.

 

Elle Macpherson, presupusa nouă iubită a lui Brad Pitt

 

Recent însă, au început să circule zvonuri cu privire la o nouă relație a actorului și, evident, nu putem nici noi să excludem posibilitatea. Se pare că Brad și-ar fi găsit alinarea în brațele unei colege de breaslă, Elle Macpherson. Cei doi sunt de aceeași vârstă, 53 de ani, și au divorțat recent, așadar nu este exclus ca și asta să-i fi adus în situația de a „compătimi împreună”. Conform publicației australiene New Idea, cei doi au fost surprinși într-un tête-à tête, ca orice cuplu obișnuit aflat la o întâlnire romantică. „Ea îi atingea brațul adeseori și-și flutura părul cu mâna peste umăr. Era mult flirt la mijloc. El râdea la tot ce spunea ea și stătea foarte aproape de ea”, a povestit sursa.

 

 

Fostul supermodel și actorul se cunosc de mulți ani, prima oară ei întâlnindu-se pe platoul de filmare a sitcom-ului Friends, în 1999, unde au fost amândoi invitați speciali. Pe atunci însă, Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston și nici nu s-a pus problema vreunui flirt. Acum însă, el este divorțat de Angelina, iar Elle tocmai ce s-a despărțit și ea de soțul ei, miliardarul Jeffrey Soffer. Au oare șanse, la 18 ani după ce s-au văzut prima oară, mama a doi copii și tatăl a… șase copii să-și refacă viețile și să trăiască o poveste de dragoste frumoasă? Asta doar timpul ne va spune, cert e că, în pofida celor ce doresc să vadă reunit cuplul Brangelina, lui Elle și lui Brad le stă bine împreună!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter