Asia Express sezonul 3 a început. Cele 9 echipe au pornit pe Drumul Comorilor

Publicat pe

Vedetele din Asia Express au pornit pe Drumul Comorilor. Cursa a început în Filipine şi se va termina în Taiwan. Cele 9 perechi de vedete trebuie sã se descurce şi sã îşi gãseascã singure mâncare, cazare şi transport, având la dispoziţie un singur Euro pe zi.

Primul lucru de care concurenţii s-au lovit a fost temperatura extrem de ridicatã şi umiditatea de peste 90%. Autostopul, alergatul şi orice alt minut petrecut în soare sunt o grea încercare pentru fiecare dintre ei. Chiar dacã au plecat de acasã cu planul fãcut, cu o idee clarã despre ce îi aşteaptã, realitatea din Asia Express i-a luat pe toţi prin surprindere, iar reacţiile au fost dintre cele mai diverse.

Simt cã m-a lovit trenul!', Am impresia cã încã visez' sau Dupã ce am vãzut cum e aici, aş fi dat bani ca sã particip' sunt câteva dintre declaraţiile concurenţilor.

O ţarã cu peisaje uimitoare, dar cu condiţii de trai foarte grele, Filipine le oferã concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã pe care nu o vor uita niciodatã.

Alex Velea și Mario Fresh ar putea fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3. Colegii îi văd bine pregătiți pentru concurs

Chiar în momentul în care se aflau pe picior de plecare, concurenții au fost întrebați cine cred că vor fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3. Printre favoriți se află Alex Velea și Mario Fresh, asta pentru că unii colegi îi văd foarte pregătiți pentru acest concurs, unde vor fi supuși unor încercări foarte grele.

Speak și Ștefania îi văd câștigători pe Mario Fresh și Alex Velea, la fel și Maria Buză și Lia Bugnar. De asemenea, Florin Ristei se vede câștigătorul Asia Express, sezonul 3, și este convins că se va descurca de minune alături de fratele său, Dan. Marea cursă pe Drumul Comorilor a început, iar echipele nici nu au habar ce le așteaptă în Filipine și Taiwan.

Asia Express sezonul 3 a început. Cele 9 echipe au pornit pe Drumul ComorilorAsia Express sezonul 3 a început. Cele 9 echipe au pornit pe Drumul Comorilor

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter