Au trecut peste certurile din trecut! Andreea Bălan și-a chemat tatăl la nuntă. Cum a primit Săndel Bălan invitația fiicei

Publicat pe

Andreea Bălan și-a chemat tatăl la nuntă. Mulți spuneau că relația lor nu este una tocmai bună, că există tensiuni între ei. Cântăreața a dezvăluit contrariul, situația este foarte bună. 

Andreea Bălan a acceptat invitația noastră și a participat la VIVA! Influencers Party, eveniment marca VIVA! care a avut loc la Parklake, în București. Vedeta și-a lăsat fetițele acasă și s-a distrat câteva ore alături de vedete cunoscute. Ne-a oferit și un interviu în exclusivitate în care ne-a povestit despre nuntă. Va avea 200 de invitați!

 

De asemenea, frumoasa cântăreață a dezvăluit că tatăl ei va participa la nuntă, i-a lansat deja invitația. Se înțeleg foarte bine acum, momente de tensiuni au trecut.

„Da, vine la nuntă, dar mă deranjează că un singur ziarist pune accent pe treaba asta…Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok.

E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia.”, a spus Andreea Bălan EXCLUSIV pentru revista VIVA!.

Vedete și influenceri, la VIVA! Influencers Party 2019. Primele imagini de la eveniment: cele mai spectaculoase ținute

Oricât de controversat a devenit poate termenul de ‘influencer’, invitații la petrecerea organizată de VIVA! au lăsat la intrare orice gând negativ, au făcut fotografii la frumoasele cornere pregătite de partenerii noștri, au socializat și au admirat ținutele vedetelor, alese conform dress code-ului de anul acesta, ‘print forever’.

Mulțumim partenerilor noștri, glo și ParkLake.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și:
Vinurilor The Iconic Estate, lichiorului premium SABER Elyzia, ginului Hendrick’s prin Alexandrion Group,  NESCAFÉ Dolce Gusto, Donut Studio, Flori de Lux, Otto Stories, Music Gear si Print Design”

FOTO: Sorin Cioponea, Angelescu Dumitru, Vlad Chirea, Andrei Via

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter