Au uitat de toate scandalurile și s-au împăcat. Călin și Petre Geambașu, din nou o familie: ”Iubirea și demnitatea au învins”

Publicat pe

Și-au aruncat cuvinte grele și părea că nimic nu-i mai poate face să ajungă la înțelegere. Călin și Petre Geambașu au îngropat securerea războiului și s-au împăcat.

Ani buni Călin și Petre Geambașu au fost la cuțite și nimeni nu mai credea că lucrurile se vor așeza între cei doi. Acum, vestea a venit pe neașteptate, iar împăcarea a avut loc.

'Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci când oamenii vor cu adevărat să le înfăptuiască! Aseară, tatăl meu în sfârșit a fost bunic. După ce ne-a respins de Crăciun, aseară tatăl meu ne-a făcut o SURPRIZĂ FORMIDABILĂ și ne-a vizitat fără absolut nicio pregătire anterioară. A făcut 2 copii fericiți. Pe David și pe mine. Cred că nici lui nu i-a displăcut vizita. Nu a trebuit să fie Paște sau Crăciun, ci doar un dram de bunăvoință. După 5-6 ani de blocadă, atacuri mediatice prin interpuși și ostilitate gratuită, iubirea și demnitatea au învins orgoliul și lașitatea', a scris Călin Geambașu pe una dintre rețelele de socializare.

Se pare că Petre Geambașu a venit acasă la fiul său pe nepregătite, iar vizita tatălui său l-a bucurat enorm. Călin Geambașu a uitat de toate certurile pe care le-a avut cu tatăl său și a hotărât să îngroape securea războiului.

Citește și: Călin Geambaşu se apără în faţa acuzaţiilor fostei soţii:„De 10 ani încearcă foarte multe forme de terapie psihică. Fără succes!'

FOTO: Facebook

Au uitat de toate scandalurile și s-au împăcat. Călin și Petre Geambașu, din nou o familie: 'Iubirea și demnitatea au învins'Au uitat de toate scandalurile și s-au împăcat. Călin și Petre Geambașu, din nou o familie: 'Iubirea și demnitatea au învins'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter