Un afacerist portughez a încercat să își ucidă soția româncă. Eliza este fotomodel și are 27 de ani

Publicat pe

Carlos Ignacio Pinto, un milionar portughez în vârstă de 57 de ani, este acuzat că a încercat să îşi ucidă soţia. Eliza Pinto, în vârstă de 27 de ani, este fotomodel.

Un afacerist portughez a încercat să își ucidă soția româncă. Eliza este fotomodel și are 27 de aniUn afacerist portughez a încercat să își ucidă soția româncă. Eliza este fotomodel și are 27 de ani

Cei doi s-au prezentat la începutul acestei săptămâni în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Pontevedra, informează LaVozdeGalicia, citat[ de Libertatea.

Potrivit ElPais, Carlos Pinto fusese condamnat iniţial, în martie 2019, la 11 ani şi 4 luni cu executare pentru tentativă de omor, dar Curtea Superioară de Justiţie din Galicia a decis reluarea procesului.

Omul de afaceri portughez a pledat că el nu a făcut altceva decât să se apere în faţa femeii care încerca să-l omoare pentru a încasa o poliţă de 150.000 de euro. Pinto a declarat că Eliza l-ar fi înşelat în repetate rânduri cu fostul iubit, dar şi cu o femeie, aparent tot româncă, şi că de fapt femeia nu ar fi vrut decât să pună mâna pe averea sa.

Eliza s-a apărat şi a declarat în faţa instanţei că a fost atacată de soţul său la un hotel din Spania, în momentul în care ieşea de sub duş. Aceasta a susţinut că a fost lovită în cap cu un obiect dur, probabil o piatră, iar soţul său a încercat să o ucidă. Patru dintre angajaţii hotelului au confirmat povestea fotomodelului cu origini româneşti. În paralel cu procesul legat de tentativa de omor, Carlos şi Eliza se află şi în plin proces de divorţ.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter