Augusta Lazarov a plecat de la Antena 1 la TVR. Cu ce se va ocupa acum

Publicat pe

După 14 sezoane de Te cunosc de undeva, Revelioane și ediții iUmor, Augusta Lazarov Petrescu a părăsit Antena 1, pentru TVR1. Aici s-a pus deja pe treabă, iar matinalul a început să arate altfel: Cu capu-n zori va începe din 19 octombrie, de la ora 7.00.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Augusta Lazarov Petrescu, fost şef al divertismentului şi producător al mai multor emisiuni la Antena 1, s-a transferat în septembrie la Televiziunea Publică. În calitate de producător, a început să lucreze la emisiuni și formate, iar primul proiect a prins desa contur.

Este vorba despre matinalul „Cu capu-n zori', prezentat de Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău, moderatorii emisiunii Fereş şi Liza la Virgin Radio. Din 19 octombrie, celor doi li se vor alătura încă 5 colegi, fiecare cu misiunea lui. Iată cine sunt aceștia!

Augusta Lazarov a plecat de la Antena 1 la TVR. Cu ce se va ocupa acumAugusta Lazarov a plecat de la Antena 1 la TVR. Cu ce se va ocupa acum

ANGIE COBUȚ. Super-energică, optimistă şi pusă pe distracţie, Angie Cobuţ este un chef plin de imaginaţie, care ne va propune zilnic reţete uşor de preparat, rapide şi sănătoase, pe care le va găti în direct, în platoul emisiunii. Iar dacă mai scapă un cuvânt în spaniolă, o iertăm: e o bistriţeancă neaoşă din Prundu Bârgăului, dar de 20 de ani locuieşte în Alicante, unul dintre cele mai frumoase oraşe de pe coasta estică a Spaniei.

Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma: „Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!'

BIANCA PATRICHI a dansat pe scena Operei Naţionale din Bucureşti, este în distribuţia celor mai de succes musicaluri româneşti şi are numeroase prezenţe în filme, emisiuni de televiziune şi videoclipuri muzicale. Frumoasa blondă este profesor-coregraf de balet şi dans contemporan. Mereu cu zâmbetul pe buze, Bianca ne va însenina chiar şi dimineţile mohorâte, aducând informaţiile meteo, dar ne va şi activa prin mişcare sănătoasă: dans, yoga-pilates, stretching, zumba, aerobic.

MĂDĂLINA MANOLE. E inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, dar stelele i-au hărăzit alt destin. Mădălina Manole a înţeles că drumul său era altul, aşa că de 15 ani descifrează tainele Universului, fiind astrolog cu diplomă! Ea va prezenta în fiecare dimineaţă, harta astrală a zilei, pe baza căreia va face previziunile zodiacale.

IRINA MOHORA.Despre Irina Mohora se ştie că este o persoană activă, o mămică implicată şi un om de televiziune dedicat. Ea vine cu subiecte şi invitaţi din zona parenting, beauty şi fashion, precum şi cu propuneri de petrecut timpul liber. Cât timp liber îi va mai rămâne Irinei, care realizează, la TVR 1, emisiunea pentru copii „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei', prezintă la TVRi „Un doctor pentru dumneavoastră', iar dimineţile se trezeşte „Cu capu-n zori'… rămâne de văzut.

Anna Lesko, într-un scandal monstru cu Paul Diaconescu, la Ferma. Fanii au luat foc: „Ce teatrală ești, periculoaso!'

DORIN CHIOȚEA. Absolvent de Medicină, Dorin Chioţea a ales să trateze… viaţa cu umor şi ironie, păstrând şi doza necesară de seriozitate, atunci când e cazul. Dorin va fi… peste tot în Bucureşti, acolo unde este ceva de văzut sau de arătat lumii. Ne va prezenta situaţia traficului în Bucureşti şi în ţară, va intra în dialog cu oamenii, va testa diverse atracţii urbane şi ne va surprinde cu locuri interesante şi mai puţin cunoscute din Capitală.

Din 19 octombrie, Liza, Fere, Angie, Bianca, Mădă, Irina şi Dorin se trezesc „Cu capu-n zori', aducându-ne toate ingredientele pentru începerea cu energie şi optimism a unei noi zile bune. Programul matinal semnat de Augusta Lazarov Petrescu se transmite în direct la TVR 1, de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter