Augustin Viziru este complet schimbat de când a devenit tătic. Cine este femeia alături de care trăiește: este cu 14 ani mai mică decât el

Publicat pe

Augustin Viziru trăiește cele mai frumoase clipe din viața lui, odată cu venirea pe lume a fiicei sale. Actorul are o relație cu o tânără de 26 de ani, cu 14 ani mai mică decât el, pe care se ferește să o arate presei sau fanilor. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Augustin Viziru a spus că în această perioadă, soacra lui îi ajută foarte mult în creșterea Mariei, bebelușului nou venit. 

Actorul a mărturisit că i-ar plăcea ca fiica lui să devină tenismenă și să ducă numele familiei mai departe. 

„Vreau să fie cea mai tânără fată care câștigă un turneu de Grand Slam. Trebuie să ducă numele mai departe. Are nume greu, pentru că, dacă mergi la arenele BNR, cei mai mari tenismeni ai României sunt acolo pe panou și, poate cine știe, o să ajungă și ea acolo', a zis Augustin Viziru în cadrul emisiunii Vorbește lumea'.

Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.❤️', a scris el în ziua în care Maria a venit pe lume.

Augustin Viziru este complet schimbat de când a devenit tătic. Cine este femeia alături de care trăiește: este cu 14 ani mai mică decât elAugustin Viziru este complet schimbat de când a devenit tătic. Cine este femeia alături de care trăiește: este cu 14 ani mai mică decât el

„Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina şi că îşi doresc să se căsătorească. Este foarte discret cu viaţa lui particulară şi nu vrea să ştie toată lumea ce face el. Mama lui este foarte fericită că se va aşeza la casa lui şi se bucura că toate îi merg ca pe roate. Se bucură că va mai juca într-un film şi că a împuşcat contractul de la Kanal D. Spunea că îi merge de minune şi că i s-au aliniat planetele, că-i merge totul strună. Nu se gândea că se va accidenta la reality-show-ul de la Kanal D şi a sperat că va sta mai mult ca să facă bani pentru viitoarele evenimente din viaţa lui', a transmis o persoană din anturajul acestuia, potrivit surselor click.ro

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă