Iubita lui Victor Slav seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Publicat pe

Victor Slav este extrem de discret în ceea ce privește actuala relație cu Ela. Nu a spus multe despre femeia în brațele căreia și-a găsit fericirea, cert este că blondina seamănă izbitor cu fosta soție a prezentatorului, Bianca Drăgușanu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav nu se afișează pe rețelele de socializare cu actuala parteneră, cu toate că lucrurile ar fi destul de serioase în ceea ce îi privește. Totuși, paparazzi Spynews au reușit să-i surprindă pe cei doi pe terasa unui local din București.

Ceea ce atrage imediat atenția ar fi asemănarea izbitoare cu Bianca Drăgușanu, mama fetiței lui Victor Slav. Partenera prezentatorului a fost surprinsă în timp ce naviga pe internet, timp în care Victor Slav se relaxa și se bucura de atmosfera din local.

Cu toate că partenerul i se adresa, blondina nu a reușit să-și ridice ochii din telefon nici măcar pentru o secundă.

Citește și: Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Vedeta de la ProTV are probleme de sănătate:'Mi-am făcut testul pentru COVID-19'

Victor Slav, implicat în relația cu Ela

După ce s-a încheiat relația dintre el și Raluca Silea, care a durat 10 luni și a fost permanent în atenția presei, Victor Slav a decis să fie și mai discret în privința femeilor din viața lui, cu atât mai mult după experiența cu Bianca Drăgușanu și divorțul care a urmat.

Totuși, Victor nu a reușit să-și ascundă prea bine noua poveste de dragoste, despre care sunt la curent și prietenii lui apropiați Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

Citește și: Și părăsită, și cu banii luați!Fiica la care Cornel Galeș a renunțat pentru Ileana Ciuculete, somată acum să plătească datoriile tatălui său

„Este o femeie foarte frumoasă, locuiesc împreună, când la el, când la ea, atât pot să vă zic deocamdată’, a spus Giani Kiriță la un moment dat pentru Wowbiz.

Mai mult, se pare că relația celor doi a trecut la un alt nivel, după ce prezentatorul a declarat că a prezentat-o familei:

‘Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență’, a declarat Victor Slav.

Citește și: Adelina Pestrițu se mută în casă nouă:„În două ore și jumătate am găsit ce ne doream, o locuință pentru o familie mai mare decât formula actuală'

Iubita lui Victor Slav seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostițiIubita lui Victor Slav seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Sursa foto: Captura YouTube, Instagram

Citește și: Se întâmplă și la case mai mari!Vica Blochina, executată silit pentru datorii la întreținere

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter