Cum s-au afișat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au recunoscut că au o relație. Fanii sunt în extaz

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au recunosc, într-un final, că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși au negat la început, cei doi artiști au decis să recunoască și să își afișeze relația aflată la început de drum. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, iar asta se observă cu ochiul liber. Amna, prietenă bună cu Edward Sanda, este cea care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți. 

Recent, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut un live împreună pe Instagram. Cei doi au făcut deliciul fanilor, iar comentariile cu urări de bine și complimente au curs. 

Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculațiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim.

Cum s-au afișat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au recunoscut că au o relație. Fanii sunt în extazCum s-au afișat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au recunoscut că au o relație. Fanii sunt în extaz

Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu', a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars. În prezent, Cleopatra Stratan este la Chișinău, acolo unde încă este stare de urgență, iar Edward Sanda este în București. Suntem fericiți, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chișinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgență', a mai spus artistul, potrivit Cancan.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă