Augustin Viziru, primele declarații după ce a câștigat Ferma: "Au fost niște situații destul de ciudate"

Publicat pe

Augustin Viziru este marele câștigător de la Ferma, după ce, acum 5 ani, a pierdut chiar pe ultima sută de metri din cauza unei accidentări. Iată ce a declarat vedeta după ce și-a văzut visul împlinit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Augustin Viziru este marele câștigător Ferma 2020! I-a promis fiicei sale că va câștiga premiul de 50.000 de euro și s-a ținut de cuvânt! A fost extrem de aproape de câștigarea trofeului cu cinci ani în urmă, iar faptul că a suferit o accidentare teribilă exact când era atât de aproape de premiu l-a frustrat, dar l-a și ambiționat să își atingă scopul cu proxima ocazie.

„Ea mi-a spus că este șansa mea la revanșă”

Drept urmare, atunci când i s-a propus să participe din nou la Ferma, Augustin Viziru nu a ezitat, și iată că, de data asta, a dus jocul până la final, devenind marele câștigător al competiției.

„Decizia a fost luată de mine și de iubita mea, deoarece era un moment important în viața noastră, fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie”, a declarat Augustin Viziru pentru Click.

De altfel, Augustin a povestit, într-un interviu pentru VIVA! că cea mai mare motivație a fost chiar fiica lui, datorită căreia, de data asta, a câștigat finala

„Determinarea și faptul că din momentul în care am plecat de acasă, am spus că nu mă voi întoarce fără trofeul de Fermierul Anului 2020. Mi-am dorit să-i arăt fetiței mele că în viață dacă îți dorești un lucru cu adevărat, se poate întâmpla”, ne-a mărturisit Augustin.

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma: „Nu se poate neglija suma”/ EXCLUSIV

Citește și: Cezara Dafinescu arată incredibil la 72 de ani! Dezvăluiri despre bărbații celebri care au curtat-o în tinerețe

Citește și: Nicolas Cage are doi nepoți români! Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Citește și: Cum arată Gabriela Spanic, regina telenovelelor, la 46 de ani. E transformată total: a slăbit și pare mai tânără

A trecut prin momente dificile

Augustin a povestit că reîntâlnirea cu Ferma a fost stranie la început, în special din cauza amintirilor neplăcute, care au revenit de îndată ce s-a întors acolo.

„Au fost niște situații destul de ciudate, parcă eram acolo, dar era alt loc. Când intram în camera în care dormeam, mă treceau tot felul de amintiri, majoritatea neplăcute”, a mărturisit Augustin pentru sursa citată.

Competiția a fost dificilă, iar provocările le-au dat de furcă tuturor concurenților, începând cu provocările zilnice și încheind cu lipsa hranei. De altfel, vedeta a mai mărturisit că, în timpul competiției a pierdut doar 5 kilograme, dar că începuse să slăbească dinainte de a intra în show, iar acum are cu 22 de kilograme mai puțin.

Augustin Viziru, primele declarații după ce a câștigat Ferma: "Au fost niște situații destul de ciudate"Augustin Viziru, primele declarații după ce a câștigat Ferma: "Au fost niște situații destul de ciudate"

Și-a botezat fetița în secret

În ceea ce privește premiul câștigat în competiție, Augustin Viziru ne-a mărturisit că banii îi va aduce în casă și îi va cheltui strict pentru familie. De când s-a născut fiica lui, actorul este un tată extrem de dedicat, fiind topit după micuța Maria.

Foarte discret cu viața lui personală, Augustin a mărturisit că și-a botezat deja fetița, însă, din cauza pandemiei, petrecerea de botez nu a avut încă loc.

„Eu mi-am botezat fetița, pentru că așa era normal, dar eu nu îmi prezint foarte mult viața personală (n.red. Maria Maria împlinește 6 luni pe 14 decembrie). Dacă lucrurile vor reveni la normal, poate la anul îi vom face și petrecerea, să poată veni toată lumea să o vadă și să o sărbătorească, în adevăratul sens al cuvântului”, a mai mărturisit Augustin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter