Aurel Pădureanu l-a iertat pe Johny Romano, după ce a imitat-o pe Cornelia Catanga la Te cunosc de undeva: ”Am fost foarte supărat pe el, dar...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Aurel Pădureanu l-a iertat pe Johny Romano, după ce a imitat-o pe Cornelia Catanga la Te cunosc de undeva! Cei doi s-au împăcat împăcat în platoul lui Cristi Brancu, de la Prima TV. Cei doi artiști au fost invitați să filmeze pentru o ediție specială a emisiunii EXCLUSIV VIP, care se va difuza imediat după sărbătoarea Crăciunului. Văduvul Corneliei Catanga a dat mâna cu artistul și spune că măcar în preajma sărbătorile e bine să fim mai buni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu l-a iertat pe Johny Romano, după ce a imitat-o pe Cornelia Catanga la Te cunosc de undeva. Cei doi s-au împăcat împăcat în emisiunea lui Cristi Brancu, difuzată la Prima TV. Văduvul cântăreței Cornelia Catanga era supărat pe Johny Romano, care o imitase pe regretata artistă la emisiunea de transformări de la Antena 1, Te cunosc de undeva. Filmarea cu împăcarea lor se va transmite pe post după Crăciun.

Aurel Pădureanu l-a iertat pe Johny Romano, după ce a imitat-o pe Cornelia Catanga la Te cunosc de undeva: 'Am fost foarte supărat pe el, dar...' / EXCLUSIVAurel Pădureanu l-a iertat pe Johny Romano, după ce a imitat-o pe Cornelia Catanga la Te cunosc de undeva: 'Am fost foarte supărat pe el, dar...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano și cum s-au cunoscut:„Simţeam că îmi fuge pământul de sub picioare. Îmi era teamă să nu…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu Andreea Bălan, după ce l-a criticat pe Johny Romano la Te cunosc de undeva:”Ne-a uimit pe toți”

Citește și: Aurel Pădureanu i-a atacat pe Connect-R și pe Johny Romano, după ce au imitat-o pe Cornelia Catanga la „Te cunosc de undeva':„A râs de boala ei de ochi / EXCLUSIV

Citește și: Cum a visat-o Aurel Pădureanu pe regretata Cornelia Catanga:„A venit lângă mine și mi-a zis…'

Aurel Pădureanu l-a iertat pe Johny Romano, după ce a imitat-o pe Cornelia Catanga la Te cunosc de undeva

Aurel Pădureanu l-a iertat pe Johny Romano! Cei doi s-au împăcat împăcat la emisiunea lui Cristi Brancu. Cei doi artiști au fost invitați în aceeași emisiune de la Prima TV, ce se va difuza în preajma sărbătorilor. Văduvul Corneliei Catanga a mers pe principiul iertării, pe împăcare, întrucât se apropie Crăciunul, și a vrut să arate că e bine să fim mai buni.

'L-am iertat. Am dat mâna cu el, dar am fost foarte supărat pe el, pentru felul în care a imita-o pe Catanga. Mi-a trecut. E bine să fim mai buni și să iertăm măcar acum, că se apropie Crăciunul, și să arătăm că spiritul acestei sărbători ne-a cuprins pe toți. Îndemn pe toată lumea la împăcare și la iertare. Pentru că azi ești, mâine nu ești. Mi-a făcut mare plăcere să fiu în acea emisiune la Cristian Brancu', a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Aurel Pădureanu: 'În culise…'

Aurel Pădureanu a fost încântat de filmări, mai ales să le revadă pe mai multe doamne din muzica românescă, precum Stela Enache sau Ileana Șipoteanu. Emisiunea respectivă se va difuza pe data de 28 decembrie 2022.

'Au mai fost Stela Enache, Silvia Dumitrescu, Ileana Șipoteanu, Carmen Rădulescu, Sanda Ladoși, Ovidiu Komornyik, Simona Nae și Nicola. Mi-a făcut mare plăcere să le revăd pe doamnele muzicii ușoare. A fost o emisiune frumoasă. Din câte am înțeles, se va difuza pe data de 28 decembrie.

În culise i-am revăzut cu drag și pe Matilda Pascal-Cojocărița și Ștefan Cigu. Le doresc tuturor sărbători fericite și dvs., și cititorilor, dar și telespectatorilor care se vor uita la noi în preajma Crăciunului. Să aveți parte de fericire, liniște și multă sănătate!', a transmis Aurel Pădureanu, văduvul Corneliei Catanga.

De ce s-a supărat Aurel Pădureanu pe Johny Romano

Aurel Pădureanu s-a supărat pe Johny Romano, după ce acesta a imitat-o pe regretata lui soție, Cornelia Catanga la show-ul Te cunosc de undeva. La momentul respectiv, văduvul Corneliei Catanga susținea că artistul își face nume pe spatele regretatei cântărețe și că prestația lui de la Te cunosc de undeva ar fi fost mai mult în „bășcălie’ la adresa acesteia. La fel de mult l-a deranjat și faptul că Johny Romano a postat un filmuleț și pe TikTok. Singura pe care nu s-a supărat Pădureanu a fost Rona Hartner, care a fost prietenă cu Catanga.

‘Rona a fost prietenă cu Cornelia și a cântat normal, simplu, fără fițe din alea de cartier. Mai pui și pe TikTok, cum a făcut el. Ar trebui toți să știe ceva: dacă tot o imitați pe Catanga, de ce nu cântați și cu acordeonul, ca ea? Toți cei care o imitați, puneți mâna și pe acordeon! Catanga a fost o acordeonistă de primă clasă! De ce nu cântați ca ea? Cornelia Catanga rămâne o legendă a muzicii lăutărești’, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter