Câți bani primește Cristina Deleanu, directoarea din „Liceenii”, din drepturile de autor: „Nu avem vapor sau case cu piscină”. Secrete din culisele filmului

Publicat pe

Câți bani primește Cristina Deleanu, directoarea din „Liceenii', din drepturile de autor. În urmă cu aproape 40 de ani, Ștefan Bănică, Oana Sîrbu și Mihai Constantin aveau să devină unii dintre cei mai apreciați actori din România. Au devenit cunoscuți odată cu lansarea filmului Liceenii, regizat de Nicolae Corjos. În timpul filmărilor s-au legat prietenii și s-au creat relații pe care publicul nu le-a știut. Actrița Cristina Deleanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare din culisele celebrului film.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Câți bani primește Cristina Deleanu, directoarea din „Liceenii', din drepturile de autor. Filmul Liceeni este încă urmărit cu plăcere de oameni de toate vârstele, deși au trecut aproape patru decenii de la lansarea peliculei. Pe lângă protagoniștii filmului Dana și Mihai, una dintre cele mai apreciate prezente din film a fost directoarea liceului, interpretată de Cristina Deleanu.

Câți bani primește Cristina Deleanu, directoarea din „Liceenii', din drepturile de autor: „Nu avem vapor sau case cu piscină'. Secrete din culisele filmuluiCâți bani primește Cristina Deleanu, directoarea din „Liceenii', din drepturile de autor: „Nu avem vapor sau case cu piscină'. Secrete din culisele filmului

Cristina Deleanu a jucat rolul directoarei care intervenea în neînțelegerile dintre elevi, fiind adesea de partea lor. Actrița a făcut dezvăluiri surprinzătoare din spatele filmărilor, dar și despre prieteniile care s-au legat în urma celebrului film.

Citește și: Cu ce se ocupă Șerban din Liceenii în America. Actorul Tudor Petruț are un loc de muncă neașteptat:”Am avut noroc că am absolvit un liceu de matematică-fizică”

Citește și:Cum arată acum școala unde s-a filmat Liceenii.Unitatea de învățământ încă funcționează

Citește și:Larisa Iordache s-a despărțit de iubit.Fosta gimnastă e din nou singură

Citește și:Cum se înțeleg fiicele lui Pepe cu fratele nou-născut.Imagini emoționante cu cei trei copii

Câți bani primește Cristina Deleanu, directoarea din „Liceenii', din drepturile de autor

Filmul Liceenii se bucură de popularitate și în prezent, iar mulți dintre actori au devenit cunoscuți odată cu lansarea peliculei. La aproape 40 de ani de la prima difuzare a filmului, Cristina Deleanu, actrița care a interpretat-o pe directoarea liceeului, a făcut dezvăluiri neștiute. Îndrăgita actriță a vorbit despre seriozitatea cu care tinerii actori tratau fiecare scenă, dar și despre prieteniile care s-au format pe platourile de filmare.

„Revăd mereu cu plăcere filmul Liceenii. Mulți cred că ne distram pe platourile de filmare, dar nu era așa. Cu toții am fost dedicați, nu ne țineam de glume, nu se stătea de goange.', a declarat actrița pentru EGO.ro.

Cristina Deleanu a legat o prieteni strânsă cu Tamara Buciuceanu

Cristina Deleanu, în vârstă de 81 de ani își aduce aminte cu bucurie de momentele petrecute la filmările Liceenii. Actrița a mărturist că a legat o prietenie cu Tamara Buciuceanu, cea care o interpreta de profesoara Isoscel, dar și cu nepotul acesteia, Mihai Constantin.

„Am avut cu dumneaei scenele de consiliu și alea cu broscuța, în ‘Declarație de dragoste. Era un om de un profesionalist deosebit, foarte serios. Prietenia noastră îndrăznesc să spun că a existat și că s-a cimentat în niște turnee, pe care le-am avut cu piesa ‘Caviar, vodcă şi bye-bye, în regia artistică a lui Dan Puican. Am fost împreună peste tot cu dumneaei, era un camarad adevărat, de ajutor reciproc, erau și momente mai grele, de traversat spre avion, la aeroport, stăteam cu ea.Cu sora dânsei n-am păstrat legătura, dar am mai vorbit cu Ionică din ‘Liceenii, nepotul ei.', a mai declarat Cristina Deleanu.

„Nu contează cât am pensia, am din ce trăi'

Actrița Cristina Deleanu se confruntă cu aceeași situație ca și alți mari actori din România. Vedeta nu are o pensie foarte mare, dar mai câștigă bani din drepturile de autor, încasate din redifuzarea filmelor în care a jucat de-a lungul carierei. De pe urma filmului Liceenii, actrița Cristina Deleanu primește aproximativ 1.000 de lei.

„Nu contează cât am pensia, am din ce trăi. Eu și soțul meu, actorul Eugen Cristea, nu am fost niște oameni care să cheltuiască. N-am risipit banii decât pe călătorii. Nu avem vapor sau case cu piscină. Din seria ‘Liceenii primesc drepturi de autor în jur de 1.000 de lei anual, de la CREDIDAM, uneori îi mai las acolo ca să se strângă pe o perioadă mai lungă.', a mai declarat Cristina Deleanu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter